DULC d.o.o.

TO SMO MI

TO SMO MI
DULC d.o.o. je družinsko podjetje z tradicijo, ustanovljeno že leta 1978. Ponašajo se z kvaliteto in korektno opravljenim svojim delom in tudi servisom.
Podjetje opravlja storitvene dejavnosti strojnih instalacij.

To so: ogrevanje, vodovod, plin, solarno ogrevanje, razne tehnološke razvode, montažo večjih sistemov kotlovnic, toplotnih in hladilnih postaj. Poleg naštetega lahko pri nas naročite tudi klimo napravo, toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode in tudi za ogrevanje hiš. Izvajamo tudi tehnološke sisteme hlajenja kleti in zahtevnih sistemov.

V zadnjem času ogromno marketinga namenjajo sistemu SOLINTERRA, ki je sistem ogrevanja, hlajenja in prezračevanja z izkoriščanjem sončne in geotermalne energije.

Prav tako pa tudi SOLARNEMU OGREVANJUSolarVenti, ki je toplozračni solarni kolektor za brezplačno ogrevanje in prezračevanje! Ta sistem vam omogoči popolno rešitev za hiše, zidanice, garaže, kleti, mobilne hiše, avtodome, čolne, jahte..

Solar Venti sistem je več kot le prezračevanje, dogrevanje in odstranjevanje vlage iz prostorov, saj ob majhni investiciji obratujejo avtomatsko in brez obratovalnih stroškov, obratuje brez priklopa na elektriko, odstrani vonjave iz prostorov in preprečuje pojav plesni in z montažo SolarVenti ni potrebe po dodatnemu ogtrevanju zraka za prezračevanje in izsuševanje prostora.

Zelo bistvena je tudi enostavna montaža. Najboljše je, če kolektor namestimo v pokončnem položaju na zunanjo steno objekta, možna pa je tudi montaža na streho vendar z določenimi omejitvami.

Njihovo dejavnost so dopolnili z SONČNIMI KOLEKTORJI – Sončni kolektorji so idealna dopolnitev vsakega ogrevalnega sistema in dolgotrajno znižujejo stroške ogrevanja in pripravo tople sanitarne vode.

Če prisegate na kvaliteto….se obrnite na podjetje DULC d.o.o. in hitro vam bodo zagotovili za vas optimalno ponudbo.

Kontaktirajte ponudnika

Kontaktirajte ponudnika
 • Naslov
  Stranje pri Škocjanu 7, 8375 Škocjan
 • Telefon
 • E-mail
 • Internet
 • Kategorije - Dejavnosti
  Instalacije ogrevanje, Solarni sistemi, Toplotne črpalke
 • Regija
  Dolenjska
 • Ključne besede
  solarno ogrevanje, dogrevanje, solarni kolektor, sončni kolektor

Oddajte povpraševanje neposredno ponudniku!


Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Regija

DULC d.o.o.
Pokaži pot

Kontaktirajte ponudnika

DULC d.o.o.
 • By Dani
 • Email: info@adut.si

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Events

DULC d.o.o.
Subvencija EKO SKLADA za toplozračni kolektor

SUBVENCIJA EKO SKLADA do 20% za prezračevanje in dogrevanje prostora, ter odpravljanje težav z vlago z toplozračnim kolektorjem SolarVenti

Izkoristite subvencijo eko sklada kot 3 ukrep in pridobite do 50% večjo subvencijo

Pokličite na gsm: 07/337 47 20 ali

pošljite povpraševanje na mail: info@dulc.si

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?