ELTEH PUNGERL d.o.o.

TO SMO MI

TO SMO MI

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, montažo in servisom klimatskih naprav. Prodajamo in montiramo klimatske naprave znanih proizvajalcev: Toshiba, Mitsubishi Electric in Daikin.

Klimatske naprave primerne za uporabo doma oz. v manjših poslovnih enotah, so klime manjših moči ter običajno zajemajo najnovejšo tehnologijo. So tihe, učinkovite in okolju prijazne.

V našem podjetju pa vam nudimo tudi prodajo in montažo toplotnih črpalk podjetja Daikin Altherma in Toshiba Estia. Toplotna črpalka iz okolja črpa energijo nizke temerature in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja. Učinkovitost toplotne črpalke ponavadi izrazimo s koeficientom zmogljivosti sistema, ki je navadno v razponu od 3 do 5. To pomeni, da so toplotne črpalke od tri do petkrat učinkovitejše od ogrevalnih kotlov na fosilna goriva in imajo obljšo zmogljivost celovitega ogrevanja hiše tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah.

Ukvarjamo pa se tudi z raznimi malimi hišnimi popravili in elektroinstalacije. Ko za hišna opravila nimate časa, potrebnega znanja, ali pa nimate potrebnega orodje, vam na pomoč priskoči hišni mojster. Ko boste potrebovali popravilo, pa naj gre za nujne narave ali ne, iz katere koli stroke, enostavno pokličite na GSM 041 625 944 in uredili vam bomo problem.

 

Kontaktirajte ponudnika

Kontaktirajte ponudnika
 • Naslov
  Kozinova ulica 2, 1000 Ljubljana
 • Telefon
 • E-mail
 • Internet
 • Kategorije - Dejavnosti
  Mala zidarska dela, hišna popravila, Toplotne črpalke, Klimatske naprave
 • Regija
  Osrednjeslovenska
 • Ključne besede
  daikin, toplotne črpalke, klimatske naprave, toplotna črpalka, klima, hišna popravila, hišni mojster, toshiba, elteh pungerl

Oddajte povpraševanje neposredno ponudniku!


Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Regija

ELTEH PUNGERL d.o.o.
Pokaži pot

Kontaktirajte ponudnika

ELTEH PUNGERL d.o.o.
 • By Dani
 • Email: info@adut.si

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Events

ELTEH PUNGERL d.o.o.
Popust na klime do -15%

Prodaja, servis, montaža
Klime Toshiba, Mitsubishi Electric in Daikin

AKCIJSKA CENA do -15%!

Pokličite na gsm: 041/526-944

ali pošljite povpraševanje na

e-mail: elteh@t-2.net

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?