OKNA ŠEMRL d.o.o.

TO SMO MI

TO SMO MI

Podjetje Okna Šemrl smo z vami že od leta 1895. V programu imamo široko ponudbo lesenih, alu-les in pasivnih oken. Kupci se danes srečujejo z odločitvami katera okna izbrati med različnimi materiali – les, PVC, aluminij ali njihove kombinacije. Vse več ljudi pa se vrača nazaj k lesenim oknom, ki so vse bolj cenjena. Izdelujemo tudi lesena vhodna in garažna vrata, ki se odlikujejo po svoji stabilnosti in predvsem varnosti. Les je dar narave, ki je prijazen okolju. Sledimo najnovejšim trendom in si prizadevamo za novo, trajno kvaliteto bivanja.

LESENA OKNA

Imamo na voljo več profilov in izvedb oken, tako da ustrežemo še tako zahtevnemu kupcu lesenega okna. Stranka pa lahko izbira tudi med okenskimi stekli, okenskimi križi ali si omisli polkna.

Zagotavljamo vam hitro in zanesljivo montažo lesenih oken. V naši ponudbi so tudi senčila in rolete, ki jih tudi zmontiramo.

LESENA ZUNANJA VHODNA IN GARAŽNA VRATA

Izdelujemo tudi različne modele zunanjih vhodnih in garažnih vrat, ki jih dopolnjujejo integrirani stranski elementi in nadsvetlobe. Po vaših željah vam izdelamo vrata, ki bodo še dolgo krasila vaš dom.

Na voljo so vam različni kompleti rozet, kljuk, ročajev… Vsa vrata so standardno opremljena z dvojnim tesnilom, večtočkovnim zaklepanjem in nasadili, ki omogočajo tridimenzionalno nastavitev.

Za svoje delo nudimo garancijo in zagotavljamo, da bomo najmanj 15 let oskrbovali kupca z vsemi rezervnimi deli, seti za vzdrževanje in storitvami servisa.

Naša lesena okna spadajo v kategorijo za katero je pod določenimi pogoji možno pridobiti subvencijo EKO sklada.

Kontaktirajte ponudnika

Kontaktirajte ponudnika
  • Naslov
    Planina 189, 6232 Planina
  • Telefon
  • E-mail
  • Internet
  • Kategorije - Dejavnosti
    Okna - les, Senčila (tende, rolete, žaluzije, markize, plise zavese), Vhodna vrata
  • Regija
    Obalno-kraška
  • Ključne besede
    polkna, lesena okna, senčila, garažna vrata, vhodna vrata, rolete, les, varnost, lesena vrata, kljuke, rozete, ročaji, garancija, kvaliteta bivanja, okenska stekla, okenski križi

Oddajte povpraševanje neposredno ponudniku!


Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Regija

OKNA ŠEMRL d.o.o.
Pokaži pot

Kontaktirajte ponudnika

OKNA ŠEMRL d.o.o.
  • By Dani
  • Email: info@adut.si

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

Events

OKNA ŠEMRL d.o.o.
Ugodnosti ni.

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?