ELTEH PUNGERL D.O.O.

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, montažo in servisom klimatskih naprav. Prodajamo in montiramo klimatske naprave znanih proizvajalcev: Toshiba…

Naslov:

Kozinova ulica 2, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 526 944

E-pošta:

elteh@t-2.net

Spletno mesto:
www.elteh-pungerl.si

O nas

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, montažo in servisom klimatskih naprav. Prodajamo in montiramo klimatske naprave znanih proizvajalcev: Toshiba, Mitsubishi Electric in Daikin.

Klimatske naprave primerne za uporabo doma oz. v manjših poslovnih enotah, so klime manjših moči ter običajno zajemajo najnovejšo tehnologijo. So tihe, učinkovite in okolju prijazne.

V našem podjetju pa vam nudimo tudi prodajo in montažo toplotnih črpalk podjetja Daikin Altherma in Toshiba Estia. Toplotna črpalka iz okolja črpa energijo nizke temerature in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja. Učinkovitost toplotne črpalke ponavadi izrazimo s koeficientom zmogljivosti sistema, ki je navadno v razponu od 3 do 5. To pomeni, da so toplotne črpalke od tri do petkrat učinkovitejše od ogrevalnih kotlov na fosilna goriva in imajo obljšo zmogljivost celovitega ogrevanja hiše tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah.

Ukvarjamo pa se tudi z raznimi malimi hišnimi popravili in elektroinstalacije. Ko za hišna opravila nimate časa, potrebnega znanja, ali pa nimate potrebnega orodje, vam na pomoč priskoči hišni mojster. Ko boste potrebovali popravilo, pa naj gre za nujne narave ali ne, iz katere koli stroke, enostavno pokličite na GSM 041 625 944 in uredili vam bomo problem.

 

Ključne besede: daikin, toplotne črpalke, klimatske naprave, toplotna črpalka, klima, hišna popravila, hišni mojster, toshiba, elteh pungerl

elteh@t-2.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ELTEH PUNGERL D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

ELTEH PUNGERL D.O.O.

Kozinova ulica 2, 1000 Ljubljana