GOG, JANEZ GOGALA s.p.

Ukvarjamo se z senčenjem. Naše načelo je, da trgu ponudimo le najboljše rešitve na področju senčenja, pa naj bo to zunanje ali notranje.

Naslov:

Spodnje Bitnje 24, 4209 Žabnica

Telefon:
040 556 551

E-pošta:

info@dobrozasenci.si

Spletno mesto:

www.dobrozasenci.si

O nas

Ukvarjamo se z senčenjem. Naše načelo je, da trgu ponudimo le najboljše rešitve na področju senčenja, pa naj bo to zunanje ali notranje. Številne zadovoljne stranke, nam dokazujejo, da smo na pravi poti in da delamo dobro. Naši sistemi vam lahko nudijo le dekorativni učinek v prostoru, lahko pa vam nudijo tudi velik prihranek pri energetskih rešitvah.

Zakaj izbrati nas?
Garancija na kvaliteto
Strokovna montaža
Narejeno po meri
Najboljša kvaliteta

Katero vrsto senčil si boste izbrali, pa je odvisno od vaših želja in zahtev. Verjamemo, da v pestri ponudbi notranjih in zunanjih senčil najdete nekaj zase. Poglejte si našo ponudbo in izberite kar vam najbolj ustreza. Veselimo se, da vam bomo lahko ugodili. Izberite si: Več kot le senco!

 • NOTRANJA SENČILA
  ROLO ZAVESE
  PANELNE ZAVESE
  LAMELNE ZAVESE
  PLISE ZAVESE
  DUO ROLO
  NOTRANJE ŽALUZIJE
  RIMSKE ZAVESE
  STREŠNI ROLO
  ULTIMATE ROLO
 • ZUNANJA SENČILA
  TENDE
  ZUNANJI SCREEN ROLOJI
  ZUNANJE ŽALUZIJE
  ROLETE
  SENČENJE NADSTREŠKOV
 • KOMARNIKI

Ključne besede:  notranja senčila, zunanja senčila, komarniki, rolo, tenda, rolo zavesa, žaluzije, rolete, panelne zavese, lamelne zavese

info@dobrozasenci.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GOG, posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Janez Gogala S.P., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

GOG, posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Janez Gogala S.P.

Spodnje Bitnje 24, 4209 Žabnica