Podjetje Gomon Solar d.o.o. vas vabi v svoje nove poslovne prostore na Jelenčevi ulici 1 (center IBI) v Kranju, kjer so odprli nov Center varčnega ogrevanja. V prodajno razstavnem salonu si lahko pobliže ogledate delujoče najnovejše modele toplotnih črpalk zrak/voda blagovnih znamk Mitsubishi Electric, Fujitsu, Buderus, Panasonic, Daikin in Hitachi.

Prvo, kar obiskovalca centra varčnega ogrevanja preseneti, je to, da vse toplotne črpalke, katere prodajajo in ponujajo trgu tudi dejansko delujejo oziroma so priključene v njihovih prostorih. Vse toplotne črpalke, ki jih podjetje Gomon Solar prodaja in montira, so dejansko že več kot eno leto priključene na sistem v zgradbi. Zaradi tega praktičnega prikaza lahko v vsakem trenutku potencialnem kupcu oziroma uporabniku, pokažejo, razložijo in opišejo dejansko delovanje le-teh. Toplotne črpalke zrak/voda so tudi pri nas vse bolj razširjena rešitev za učinkovito in racionalno ogrevanje našega doma pozimi in ohlajanje poleti.

Glavni razlog, da se odločamo za toplotne črpalke, je varčnost le teh. Z majhno porabo energije so povezani tudi stroški za energijo, ki so za ogrevanje glede na druge energente nižji za 55 do 70 %.

V podjetju Gomon Solar se vseskozi trudijo strankam dopovedati, da z ogrevanjem ni šale in, da je to eden od največjih stroškov, ki jih imamo z našimi domovi ali stavbami. In ravno zato so prišli do ideje, da zainteresirani stranki iz prve roke in dejansko pokažejo in dokažejo vse želene podatke, ki jih hoče imeti za določeno toplotno črpalko. Imajo realne podatke in zato jih lahko pokažejo stranki, ki se zanima za nakup.

V podjetju imajo čisto vest, ne gredo se skrivalnic in strank ne lovijo na drobni tisk ali kataloški marketing, temveč so poskrbeli, da imajo vsi zainteresirani vpogled v dejansko delovanje, porabo, varčevanje in mnoge druge pomembne podatke. Odziv strank je izjemen, saj skoraj nihče ne pričakuje takih podatkov. Prednosti toplotnih črpalk je veliko, v podjetju Gomon solar d.o.o. pa vam pomagajo izbrati pravo in za vas najprimernejšo glede na vaše potrebe, da vam bo toplotna črpalka nudila kar največ in bo izkoristek čim večji.

V prodajno razstavnem salonu podjetje Gomon Solar d.o.o. ponuja tudi revolucionarne cevne vakuumske kolektorje, namenjene segrevanju sanitarne vode in dogrevanju vašega doma z brezplačno sončno energijo. Ponujajo pa tudi klimatske naprave, peči na pelete in trda goriva različnih proizvajalcev.

Gomon Solar ima tudi svojo ekipo zaposlenih, ki so odgovorni za brezplačne oglede na terenu, sprotna svetovanja in montažo vseh njihovih prodajnih produktov. Ekipa deluje tudi kot 24 urni servis, kar pomeni, da so razumevajoči, odzivni in strokovni serviserji v primeru okvare ali nerazumevanja načina uporabe. Njihova osnovna naloga je varčevanje z energijo, tako da s proizvodnjo in prodajo njihovih izdelkov omogočijo energetsko gospodarno oziroma varčno ravnanje uporabnikov njihovih izdelkov. Center varčnega ogrevanje Na Jelenčevi cesti 1 (center IBI) v Kranju je zanimiv in vsekakor vreden obiska saj ponuja nekaj, kar boste težko našli še kje drugje v Sloveniji.

Za informacije in datum ogleda se lahko vsakdo, ki ga to zanima, dogovori s predstavniki podjetja po telefonu 051/330-444, spletni strani: www.gomonsolar.com ali po e-pošti info@gomonsolar.com.