BOGDAN ŠTEFANIČ s.p.

Smo podjetje, ki se ukvarja z zaključnimi gradbenimi deli. Z večletnimi izkušnjami in pridobljenim znanjem vam bomo ob ogledu stanovanja in hiše, svetovali.

Naslov:

Radovica 76, 8330 Metlika

Telefon:
040 323 895

E-pošta:

info@zagras.si

Spletno mesto:
www.zagras.si

O nas

Smo podjetje Zagras zaključna gradbena dela in storitve Bogdan Štefanič s.p., ki se ukvarja z zaključnimi gradbenimi deli.
Delamo izključno z kvalitetnimi in preverjenimi materiali in pomembna nam je kvaliteta ob končanem delu.
Pred pričetkom del zaščitimo vse potrebne površine, da za nami ni čiščenja, ko odidemo.
Največkrat nam stranke povedo, da so nas priporočili drugi, kar pomeni reklama od ust do ust.

Naš namen je vedno ustreči željam strank, da je na koncu zadovoljstvo z obeh strani in da nas naslednjič spet pokličejo.

Zakaj izbrati nas? Zato ker…

 • smo zanesljivi
 • izvajamo kvalitetne storitve z najboljšimi materiali
 • odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • se držimo postavljenih rokov
 • imamo več letne izkušnje in veliko zadovoljnih strank

SLIKOPLESKARSTVO

Z večletnimi izkušnjami in pridobljenim znanjem vam bomo ob ogledu stanovanja, hiše in drugih objektov ter prostorov, svetovali. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam.
Na vsa opravljena dela vam bomo dali 2 leti garancije in jamčili za vsa morebitna popravila. Pred pleskanjem zaščitimo vse potrebno, popravimo vse razpoke, udrtine in luknje od obešenih slik. Pri pleskanju uporabljamo izrecno preverjene in kvalitete materijale. Sveže stene pripomorejo k dobremu počutju v vašem domu.

 

SUHOMONTAŽNA DELA-KNAUF

Pri suhomontažnih sistemih-knauf vam nudimo najrazličnejše izvedbe predelnih sten, spuščenih stropov, različnih dekorativnih elementov iz mavčno kartonskih plošč. Mavčno kartonske plošče so okolju prijazen in negorljiv material, ki skupaj s kovinsko podkonstrukcijo in izolacijo tvorijo kompaktno predelno steno ali spuščen strop, kar časovno pomeni najhitrejšo možno izvedbo.
• izvedba mansard
• izvedba vseh vrst predelnih sten iz mavčno kartonskih plošč
• izvedba spuščenih stropov
• izvedba stenskih oblog
• izvedba napuščev

 

EPOKSI PREMAZI IN SAMORAZLIVNI TLAKI

Epoksi tlaki so se in se še uporabljajo predvsem za proizvodnje in skladišča, pomeni v industriji. Danes pa se pojavljajo tudi v stanovanjski gradnji. Pojavljajo se v prostorih, ki zahtevajo dodatno vzdrževanje in čiščenje, v stanovanjskih objektih predvsem v garažah, delavnicah, kuhinjah, hodnikih, ipd.
 

BRUŠENJE BETONA

Z brušenjem betona odstranimo umazanijo in vse nepotrebne izbokline. Če so tla slabo zaglajena in groba je najboljše predhodno dijamantno brušenje saj s tem zmanjšamo porabo lepila in ostalih materialov pri obdelavi tal. Če brusimo stene ali strope pa prav tako zmanjšamo porabo izravnalnih mas in kitov. Pri brušenju se vedno uporablja industrijski sesalec, ki posesa prah med samim brušenjem.

 

Ključne besede: epoksi premazi, suhomontažna dela, brušenje betona, slikopleskarstvo, knauf, dijamantno brušenje

info@zagras.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju Zagras zaključna gradbena dela in storitve Bogdan Štefanič s.p. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  Zagras zaključna gradbena dela in storitve Bogdan Štefanič s.p.

  Radovica 76, 8330 Metlika