IGV d.o.o.

Pri nas v IGV d.o.o. izdelujemo parkirne stebričke, parkirne zapore, parkirne omejevalce in poskrbimo tudi za umerjanje prometa s hitrostnimi ovirami.

Naslov:

Vače 66 a, 1252 Vače

Telefon:
031 271 000

E-pošta:

info@mojparking.eu

Spletno mesto:
www.mojparking.eu

info@mojparking.eu

O nas

Pri nas v IGV d.o.o. izdelujemo parkirne stebričke, parkirne zapore, parkirne omejevalce in poskrbimo tudi za umerjanje prometa s hitrostnimi ovirami.

Imate lastniško parkirišče in želite po napornem dnevu nemoteno parkirati svojega jeklenega konjička? Morda zavarovati dovozno pot do vaše posesti? Ali pa samo omogočiti zaposlenim prosta parkirna mesta?

Ponujamo vam enostavno in ugodno rešitev – PARKIRNE OVIRE, PARKIRNE ZAPORE in parkirne stebričke

Parkirni stebrički, parkirne zapore in parkirni omejevalci

Parkirni stebrički in parkirne zapore so narejene iz okrogle jeklene cevi debeline 42,5mm in masivne jeklene plošče. Z uporabo te vrste materiala je  zagotovljena največja možnost vzdržljivosti.  Celotni stebriček je pocinkan in tako zaščiten pred korozijo in pred drugimi vplivi.

Vsi  elementi na tem modelu so zamenljivi, tako da je možno popravilo v primeru poškodbe. V dogovoru s kupcem se lahko izvrši vgradnja (na vseh podlagah), ki pa ni vključena v ceno stebrička-zapore. Ponujamo tudi možnost odklepanja več stebričkov  z istim ključem.

Parkirni omejevalci in hitrostne ovire

Parkirni omejevalci so namenjeni preprečevanju poškodb vozil na parkiriščih. Parkirni omejevalci učinkovito varujejo vozilo pred visokimi robniki, drugimi vozili, stenami ter podobnimi ovirami.

Cestno hitrostne ovire uporabljamo in postavljamo jih za umirjanje hitrosti vozil v prometu. Cestne ovire so montažne, obarvane z odbojnimi elementi rumeno črne barve.

 

Ključne besede: cestne ovire, parkirni omejevalci, parkirni stebrički, parkirne zapore, umirjanje prometa, hitrostne ovire

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju IGV d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    IGV d.o.o.

    Vače 66 a, 1252 Vače