INT VRATA d.o.o.

INT vrata je družinsko mizarsko podjetje, ki izdeluje stavbno pohištvo.

Naslov:

Todraž 11, 4224 Gorenja vas

Telefon:
04 510 54 00

E-pošta:

Spletno mesto:
www.int-vrata.si

O nas

INT vrata je družinsko mizarsko podjetje, ki izdeluje stavbno pohištvo. Začetki segajo v leto 2000, ko smo v domači garaži v Žireh – kot prvi v Sloveniji – začeli s proizvodnjo lesenih vhodnih vrat v sendvič konstrukciji z vgrajeno kovinsko sredico. Konstantno povečevanje naročil je vodilo do gradnje modernega poslovno-proizvodnega objekta v Todražu pri Gorenji vasi.

Sodobno opremljena delavnica, strokovno usposobljeni sodelavci ter razstavna salona v Ljubljani in Gorenji vasi prepričata še tako zahtevne kupce. Zadovoljne stranke najdemo tudi preko slovenskih meja, v Nemčiji, Avstriji in Švici.

Naše poslanstvo je razvijati vrhunska vrata, ki so moderna, uporabniku prijazna, ekološka ter tehnično dovršena, s katerimi bo zadovoljna vsaka stranka. Prav zato v vsa vhodna in garažna vrata standardno vgrajujemo patentiran mehanizem proti krivljenju MPK 10. Vse izdelke izdelujemo po meri, obliko pa je mogoče prilagoditi vaši lastni zamisli. Izbirate lahko med prodajnimi programi Trend, Panorama, Rustikal, Les-Alu ter 3D.

V našem proizvodnjem programu poleg vhodnih vrat proizvajamo tudi lesena okna, okna les-aluminij in notranja vrata.

Našim strankam ponujamo celostno rešitev: izmere, svetovanje na objektu, izdelava, dostava, montaža in odvoz.

Izberite Najboljše, ki Traja.

 
 
info@int-vrata.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju INT VRATA d.o.o.​, (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    INT VRATA d.o.o.

    Todraž 11, 4224 Gorenja vas