SINGER SERVICE d.o.o.

V podjetju Singer Service d.o.o. uvažamo, prodajamo in servisiramo šivalne, likalne in ostale izdelke za šiviljstvo..

Naslov:

Dunajska 158, 1000 Ljubljana

Telefon:
01 568 7195

E-pošta:

info@singer-service.si

Spletno mesto:
www.singer-service.si

O nas

S servisno dejavnostjo (popravila in vzdrževanje šivalnih strojev) smo se pri firmi Singer service začeli resno ukvarjati že pred 50. leti. Najprej smo začeli sodelovati s koncernom SINGER in bili po letu 1975 za Slovenijo tudi uradni servis za SINGER šivalne in pletilne stroje. V servisu stalno skrbimo za spremljanje novosti in usposabljanje serviserjev pri servisiranju novih produktov, ki jih proizvajalci zmeraj hitreje posodabljajo in nadgrajujejo.

1989 je bilo ustanovljeno podjetje Singer Service d.o.o., ki je v samostojni Sloveniji pričelo z uvozom šivalnih, likalnih in ostalih izdelkov.

Leta 1999 je firma Singer Service d.o.o. prevzela zastopstvo znamke Fappyco. To je znamka srednjega cenovnega razreda z zelo dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo in je zelo priljubljena pri kupcih, ki želijo veliko stroja za zelo ugodno ceno.

Leta 2002 smo prevzeli še zastopstvo za Švicarsko znamko šivalnih strojev BERNINA, ki je znana po svoji kakovostni izdelavi in najnaprednejši tehnologiji, še posebno s svojimi vezilnimi stroji.

Poleg strojev pri nas najdete tudi vse pripomočke za šivanje in pletenje ter drobni material, kot so različni sukanci, zadrge, pritiskači, igle, volna, škarje in vse potrebno za vaše uspešno delo.

Vsakdo, ki se ukvarja s šivanjem potrebuje za popolno izdelavo obleke šivalni stroj s katerim sešije obleko, obšivni-overlock stroj, brez katerega v sodobnem času ni popolnih šivov saj se vsi stranski šivi izdelajo s tem strojem, ki vam prihrani veliko časa in da izdelku profesionalni videz, kajti ta stroj s štirimi ali petimi nitmi zašije, obšije in odreže odvečen material na robu šiva.

 

Ključne besede: bernina, singer, fappyco, šivalni stroj, overlock stroj, obšivni stroj, servis šivalnih strojev

info@singer-service.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju SINGER SERVICE d.o.o.(vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    SINGER SERVICE d.o.o.

    Dunajska 158, 1000 Ljubljana