O nas

Kaj je ADUT ZA DOM IN VRT?

ADUT ZA DOM IN VRT je tiskani mesečnik, v katerem oglašujejo kvalitetni ponudniki za gradnjo ali obnovo vašega doma ter urejanje vašega vrta in okolice. V mesečniku ADUT ZA DOM IN VRT boste našli privlačne ugodnosti, s katerimi je nakup cenejši, zanimive ter uporabne nasvete in ciljano oglaševanje.

Mesečnik ADUT ZA DOM IN VRT dopolnjuje še istoimenski spletni portal ADUT ZA DOM IN VRT www.adut.si, kjer boste našli kontakte ponudnikov, reference, nasvete, ugodnosti in še mnogo več. Portal je sodoben in namenjen iskalcem pravih, zanesljivih informacij ponudnikov za dom in vrt. Oglejte si povezavi: POIŠČI PONUDNIKA  (iščete lahko med ponudniki po iskani ključni besedi, po dejavnosti in po regiji) in ODDAJ POVPRAŠEVANJE (vpišite zahtevane podatke ter kratek opis kaj potrebujete in poslali vam bomo ponudbe).

OGLAŠEVANJE

Oglaševanje v mesečniku in na portalu ADUT ZA DOM IN VRT je namenjeno izvajalcem – obrtnikom in podjetjem, ki nudijo svoje storitve ali izdelke za gradnjo in obnovo hiš ter ponudbe, ki se nanašajo na ureditev okolice hiše in vrta.

Tiskani mesečnik ADUT ZA DOM IN VRT izhaja enkrat mesečno že od leta 1995, njegova distribucija pa je ciljana pretežno na stanovanjske hiše. Da lahko zagotovimo kar največji doseg, mesečnik Adut izhaja izmenično v različnih regijah (osrednjeslovenska, dolenjska, gorenjska). Distribucijo kvalitetno izvaja Pošta Slovenije, kar je zagotovilo, da Adut resnično pride do ciljanega prejemnika. Adut izhaja v praktičnem A4 formatu na barvnem polmat papirju, kjer vaša ponudba še bolj izstopa.

Pokličite nas za ponudbo (ali uporabite kontaktni obrazec spodaj), kot začetni bonus pa vam ponujamo brezplačno oblikovanje oglasov in promocijski popust najmanj 50% za prvo oglaševanje, da preverite odziv.

slovenia-mapuranzenposta   december2017

 Spletni portal ADUT ZA DOM IN VRT – www.adut.si

Na spletnem portalu ADUT ZA DOM IN VRT je mogoče oglaševati na različne načine. Oglejte si nekatere možnosti, za individualno ponudbo pa nas kontaktirajte. Izbirajte med možnostmi za večjo prepoznavnost vašega podjetja in vaše kvalitetne ponudbe.

  • Predstavitveno kontaktna kartica podjetja (osnovni podatki podjetja, opis dejavnosti z ključnimi besedami in fotogalerijo referenčnih slik) Kontaktne kartice so vezane na oddajo povpraševanja uporabnikov našega portala.
  • Objava posebnih ugodnosti (objava ugodnosti, akcij, popustov)
  • Objava PR člankov in novic (objava promocijskih člankov o vaših storitvah, izdelkih, načinih uporabe, koristnih nasvetih, novostih…s povezavo na vašo spletno stran)
  • Objava bannerjev in zakup ozadja spletnega portala, ter druge vrste oglaševanja in sodelovanja.

Se želite vpisati med ponudnike na Adutovem spletnem portalu in pridobivati povpraševanja naših uporabnikov? Trenutno imamo promocijsko ceno s 50% popustom in sicer iz 240 eur* na 120 eur* za obdobje enega leta. Za izdelavo predstavitveno kontaktne kartice vašega podjetja vam ne bomo računali nič. Dobite pa tudi brezplačne objave vaših PR člankov in posebnih ugodnosti. In vse to za celo leto. Temu se pravi ugodna ponudba, kajne?

Želite OGLAŠEVATI tudi v tiskanem mesečniku ADUT ZA DOM IN VRT? Pokličite ali izpolnite kontaktni obrazec in kontaktirali vas bomo.

Z veseljem bomo samo za vas pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam in zadostila vašim potrebam in ciljem, ki jih želite doseči. Pokličite nas na info tel. 01/583 84 00 ali direktno naše zastopnike: Bojan 041/673 136, Sašo 041/673 138 ali uporabite kontaktni obrazec. * Cena ne vsebuje DDV.Zanima me: