ADUT – za dom in vrt, gradnjo in obnovo

 

Podjetje ADUT marketing d.o.o.  je izdajatelj mesečnika ADUT in ADUT revijalni letni katalog ter skrbnik spletnega portala www.adut.si.

Oba tiskana medija in portal so namenjeni za pomoč uporabnikom, ki gradijo ali obnavljajo svoj dom in okolico. Da uporabnik – vi – lažje in enostavno poiščete podjetje – storitev – izvajalca, ki ga potrebujete, lahko skozi oglaševanje – oglase v mesečniku ADUT, nato skozi internetni portal www.adut.si in tudi skozi ADUT REVIJALNI KATALOG, kjer so oglasi in nasveti oz. skupek referenčnih obrtnikov oz. izvajalcev.

 

INFO – OGLAŠEVANJE ZA PODJETJA, OBRTNIKE, IZVAJALCE:

 

Želite oglaševati v mesečniku ADUT ali v ADUT REVIJALNEM KATALOGU ali si želite VPIS MED PONUDNIKE na zelo obiskanem portalu www.adut.si ?

NUDIMO VAM BREZPLAČNI VPIS pod vašo dejavnost in regijo.

Pokličite ali izpolnite kontaktni obrazec in kontaktirali vas bomo.

Z veseljem bomo samo za vas pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam in zadostila vašim potrebam in ciljem, ki jih želite doseči. Pokličite nas na info tel. 01/583 84 00 ali Bojan 041/673 136 ali uporabite kontaktni obrazec.

 

MESEČNIK ADUT ZA DOM IN VRT

je tiskani oglasni mesečnik, ki izhaja že vse od leta 1995. Je eden izmed najprepoznavnejših tiskanih brezplačnikov v Sloveniji, v katerem oglašujejo kvalitetni ponudniki storitev za dom in vrt – gradnjo in obnovo vašega doma in ureditev okolice. Distribucija je ciljana pretežno po stanovanjskih hišah. Da lahko za oglaševalce zagotovimo kar največji doseg, mesečnik izhaja izmenoma v različnih regijah po Sloveniji od Ljubljane do širše okolice… (osrednjeslovenska, dolenjska, savinjska-štajerska, gorenjska, notranjska…). Distribucijo kvalitetno izvaja Pošta Slovenije, kar je zagotovilo, da mesečnik prejmejo ciljni prejemniki.

ADUT izhaja v praktičnem A4 formatu.

INTERNETNI PORTAL

je podpora naših tiskanih medijev in vam omogoča enostavno iskanje PONUDNIKOV različnih storitev po dejavnosti in regiji. V portal so vpisana podjetja z VPISNO KARTICO, kjer se predstavijo s fotogalerijo referenčnih izdelkov iz njihove dejavnosti, dodan je še kratek opis, osnovni podatki podjetja in povezava z internetno stranjo ponudnika.

Pod vpisno kartico je dodano POVPRAŠEVANJE, da lahko zelo enostavno in direktno pošljete podatke za storitev, ki vas zanima oz. potrebujete, na naročnikov e-mail, da vam izdela ponudbo.

Da pa je portal še bolj zanimiv, redno objavljamo aktualne članke – nasvete  in dodajamo UGODNOSTI in akcijske ponudbe naših zvestih oglaševalcev.

REVIJALNI KATALOG ADUT ZA DOM IN VRT

v tiskani in elektronski obliki je skupek vseh oglaševalcev, podjetij, obrtnikov oz. izvajalcev na enem mestu. Izid predviden 2x letno – spomladi in jeseni. JE DODATNI IN ZELO ENOSTAVEN ISKALNIK PONUDNIKOV. Dodani so članki in KAZALO po dejavnostih, da čim lažje poiščete storitev, ki vas zanima in jo potrebujete. Lahko ga prelistate tudi na našem portalu www.adut.si, ki vam omogoči enostavno iskanje. PRELISTAJTE GA in s klikom na oglas v elektronski obliki pridete do VPISNE KARTICE naročnika, kjer lahko oddate povpraševanje ali pokličete izvajalca.

Če pri iskanju ponudnika potrebujete pomoč, se obrnite na nas in mi vam bomo svetovali ter vas usmerili na pravo pot. 

Veselo na delo 🙂

Opišite kaj potrebujete, ostalo pa prepustite nam.

KONTAKT -

3 + 14 =

Sledite nam na: