ADUT

ZA DOM IN VRT, GRADNJO IN OBNOVO

Dobrodošli na spletnem portalu www.adut.si.

Podjetje ADUT marketing d.o.o.  je izdajatelj mesečnika ADUT in ADUT revijalni letni katalog ter skrbnik spletnega portala www.adut.si od leta 1995. Nudi sveže informacije, ponudbe in trende naših oglaševalcev – ponudnikov storitev za dom in vrt, gradnjo in prenovo.
Oba tiskana medija in portal so namenjeni za pomoč uporabnikom, ki gradijo ali obnavljajo svoj dom in okolico.

Poiščite ponudnika

INTERNETNI PORTAL

je podpora naših tiskanih medijev in vam omogoča enostavno iskanje PONUDNIKOV različnih storitev po dejavnosti in regiji. V portal so vpisana podjetja z VPISNO KARTICO, kjer se predstavijo s fotogalerijo referenčnih izdelkov iz njihove dejavnosti. Dodan je še kratek opis, osnovni podatki podjetja in povezava z internetno stranjo ponudnika.

Pod vpisno kartico je dodano POVPRAŠEVANJE, da lahko zelo enostavno in direktno pošljete podatke za storitev, ki vas zanima oz. potrebujete, na naročnikov e-mail, da vam izdela ponudbo.

Da pa je portal še bolj zanimiv, redno objavljamo aktualne članke – nasvete  in dodajamo UGODNOSTI in akcijske ponudbe naših zvestih oglaševalcev.

REVIJALNI KATALOG ADUT ZA DOM IN VRT

v tiskani in elektronski obliki je skupek vseh oglaševalcev, podjetij, obrtnikov oz. izvajalcev na enem mestu. Izid predviden 2x letno – spomladi in jeseni. JE DODATNI IN ZELO ENOSTAVEN ISKALNIK PONUDNIKOV. Dodani so članki in KAZALO po dejavnostih, da čim lažje poiščete storitev, ki vas zanima in jo potrebujete. Lahko ga prelistate tudi na našem portalu www.adut.si, ki vam omogoči enostavno iskanje. PRELISTAJTE GA in s klikom na oglas v elektronski obliki pridete do VPISNE KARTICE naročnika, kjer lahko oddate povpraševanje ali pokličete izvajalca.

Prvi mesečnik Adut

Prelistajte prvi mesečnik Adut, izdan prvega decembra, 1995.

Če pri iskanju ponudnika potrebujete pomoč, se obrnite na nas in mi vam bomo svetovali ter vas usmerili na pravo pot. 

Veselo na delo 🙂

Opišite kaj potrebujete, ostalo pa prepustite nam.

KONTAKT -

Obvestilo o zasebnosti

5 + 13 =

Sledite nam na: