Vinilne talne obloge postajajo vse bolj pogosta in tudi priljubljena oblika oblaganja tal, tako v zasebnih kot v poslovnih prostorih. Da je temu tako, gre zasluga njihovim pozitivnim lastnostim, ki omogočajo, da je njihova uporaba neomejena in s svojo praktičnostjo, kakor tudi videzom prepričajo tudi najbolj zahtevne kupce. Kupci lahko izbirajo med nešteto vzorci, ki dajejo videz lesa, keramičnih ploščic, kamna, marmorja ali tekstilnih talnih oblog.

 

Imajo dolgo življenjsko dobo, saj jih odlikuje odpornost na obrabo. Debelina talnih oblog je  od 2,3 mm do 4,5 mm, debelina samega obrabnega sloja pa  od 0,3 mm do 0,55 mm, zato so primerne tudi za prostore, kjer je intenzivnejša raba pohodne površine.

Poudariti velja enostavno čiščenje in antibakterijsko zaščito površine. Razveseljiva je tudi njihova primernost za prostore, ki se talno ogrevajo in mokre prostore. Zanemarljiva pa ni niti enostavnost polaganja vinilnih plošč, bodisi z lepljenjem ali s sistemom na klik.

 

V Kum-plastu vam ob vinilnih talnih oblogah nudimo tudi vrhunska lepila za lepljenje plošč. Da pa bo videz prostora popoln, vam priporočamo zaključne letve, ki jih izdelujemo v številnih dekorativnih vzorcih, ki se ujemajo s samimi vinilnimi ploščami.

Kaj pa slabe lastnosti? Predvsem ta, da se je včasih med tako številnimi vzorci dekorja težko odločiti in izbrati, zato pa smo vam v podjetju Kum-plast vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, vam svetovati in pomagati pri izbiri. Prijazno vabljeni!

Več informacij  KUM-PLAST d.o.o. ali obiščite njihovo spletno stran www.kumplast.si