BoxSpring postelja, ki nastaja izpod rok slovenskih mojstrov podjetja Maremico, je moderna oblazinjena postelja, v katero se boste hitro zaljubili. Vsebuje vse, o čemer večina le sanja – kvalitetno barvno oblazinjenje v vaši najljubši barvi, nadstandardna višina za kraljevski videz in enostavno leganje ter vstajanje, pridih glamurja in udobje všitega ležišča, ki vam ga bodo strokovnjaki izdelali posebej za vas.

 

Ta BoxSpring postelja navdušuje Slovence

 

Ta BoxSpring postelja navdušuje Slovence

V podjetju Maremico pravijo, da postelj in vzmetnic nikoli ne izdelajo na zalogo. Razlog za to je, da se zavedajo kako različni  smo si po fizionomiji in po željah. A vseeno je njihovim kupcem skupno naslednje:
– pozdravljajo izbiro BoxSpring dizajnov,
– cenijo kvalitetno oblazinjenje,
– všeč jim je širok spekter standardne ali nestandardne dimenzije postelje,
– navdušeni so nad več kot 100 barvnimi odtenki,
– nadstandardno višino in
– nad udobjem vzmetnice, ki je bila izdelana glede na njihove potrebe in želje.

Dandanes kupiti moderno posteljo s kakovostnim oblazinjenjem, ki bo poskrbela za unikaten videz vaše spalnice in ustrezno regeneracijo vašega telesa, je s slovensko BoxSpring posteljo res enostavno.

 

Čas, da spoznate svet BoxSpring postelje, ki se izdeluje na domačih tleh

BoxSpring postelje so razstavljene v ljubljanskih Črnučah, v razstavnem salonu Spalni center Maremico. Vstopite vanj in se prepustite udobju njihovih postelj, ki v sebi »skrivajo« vodne postelje Lectus in ročno izdelane vzmetnice Leticia. Svetovalke za spanje vam bodo prisluhnile ter vam podrobneje predstavile kaj vse lahko izberete, da bo vaša BoxSpring postelja ustvarjena resnično po vašem okusu.

 

 

Brez kompromisov do čudovitega barvnega dizajna in udobja

Zakaj bi morali izbirati med lepim dizajnom in udobjem, ko pa vam BoxSpring postelja lahko ponudi oboje?

Na voljo boste imeli več kot 100 barvnih odtenkov in različne materiale oblazinjenja, saj se v podjetju Maremico zavedajo raznolikosti želja svojih kupcev. Na voljo so tkanine, umetno usnje in eleganten žamet. Tudi barvni odtenki lahko pripomorejo, da se BoxSpring postelja dobesedno zlije s preostalim pohištvom, ali pa zasije v popolnem kontrastu.

 

Za udobje BoxSpring postelje bo poskrbela všita ročno izdelana vzmetnica Leticia ali vodna postelja Lectus
V podjetju Maremico izdelujejo ležišča Leticia in vodne postelje Lectus tako, da se v popolnosti in brez kompromisov prilegajo vsaki krivini vašega telesa. To jim uspeva že od leta 1994 in glede na njihovo inovativno naravnanost in strokovnost, bomo o njih še veliko slišali.

 

BoxSpring postelja na voljo v petih modelih. Katerega bi izbrali vi?

Pri slovenski BoxSpring postelji lahko izbirate med različnimi BoxSpring modeli. Prav vsak ima nekaj, kar vam bo zagotovo všeč. Razlikujejo se le v detajlih, ki znajo odigrati odločilno vlogo pri končni odločitvi. Kot zanimivost, med najbolj priljubljenimi BoxSpring modeli je zadnje čase Boxpring postelja Air.

 

BoxSpring postelja – trajnostni izdelek, ki ga lahko obnavljate

Oblazinjena BoxSpring postelja je zasnovana tako, da jo v prihodnosti lahko kadar koli obnovite z zamenjavo katerega koli dela postelje. Tako vaši postelji lahko npr. zamenjamo del ležišča, na novo pretapiciramo stranico ali posteljni podstavek … Stara postelja tako ne bo romala v koš, ampak jo boste lahko obnovili. Prijazno do okolja in vaše denarnice.


BoxSpring postelja vam bo brezplačno dostavljena in zmontirana

Poleg dovršene izdelave postelje, je pomembna tudi varna dostava in strokovna montaža. Pri slovenski BoxSpring postelji je to poskrbljeno tako kot mora biti, s čimer se podjetje Maremico zasluženo uvršča v sam vrh ponudnikov BoxSpring postelj.

 

BoxSpring postelja navdušuje tudi vrhunske športnike in znane medijske osebe

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!«, Mojca Mavec

Preberite si izkušnje Jakova Faka, Sare Isaković in Metke Albreht (https://www.boxspring.si/boxpring-postelje-izkusnje/ ) in tudi vi naročite 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico (https://www.boxspring.si/boxpring-postelje-katalog/ ), v katerem boste med drugim podrobneje spoznali svet prestižnega spanja na BoxSpring postelji.