Prenove ali renovacije, kot danes velikokrat omenimo, so danes vedno bolj zahtevne, celovite, obsežne in zahtevajo natančnost. 

Lahko so tudi z malimi posegi ali celovite z velikimi posegi.
Renovira ali prenavlja se lahko komplet objekt, stara hiša, zidanica, stanovanje, mansarda, streha….
Lahko pa je tudi samo pohištvena prenova, kot na primer menjava kuhinje, pohištva, stopnic, parketa, vodovoda, menjava zunanjih ograj, nove pergole, streh, obnova zunanje okolice, barvanje strešnih napuščev in lesenih ograj…
Torej ločimo jih po vrsti, obsegu del in tudi zahtevnosti. Zahtevajo natančen projekt obnove, da izvajalec natanko ve in spozna, kaj ga čaka in katero delo bo moral opraviti. Priporočljivi so ogledi, delno izrisane želje naročnikov, da se lahko pripravi ponudba, ki pa odstopa od materialov in tudi zahtevnosti obnovitvenih del.

Figura d.o.o.

Figura d.o.o.

Seveda moramo za vsa obnovitvena dela poiskati ustreznega izvajalca oz. podjetje, ki bo celovito ali za določena dela prevzelo odgovornost in delo zanesljivo opravilo.
Pri nekaterih obnovitvenih delih so pomembni tudi roki obnovitve, zato je potrebno pridobiti pravega in izkušenega izvajalca, ki vam bo kvalitetno izvedel obnovitvena dela in za korektno ceno, ki bo stala glede na izvedena dela.
Mnogokrat se poslužujemo raznih priporočil ali mrzličnega iskanja preko googel iskalnika, ki pa niso vedno najboljša…
Zato vam omogočimo lahko in kvalitetno izbiro ponudnikov različnih del in dejavnosti.
Iskanje je lahko tudi v elektronski obliki na portalu www.adut.si, ki vam nudi na pregleden način in najlažje iskanje kvalitetnih ponudnikov raznoraznih del.
Izvajalci so zanesljivi in odzivni, kar je danes zelo pomembno.

www.adut.si

www.adut.si

 

Iščete jih lahko na več načinov:
– s ključno besedo dejavnosti, 
– po regijah, kategorijah in dejavnostih (čez 100 različnih), 
– po 20 glavnih in najbolj pogostih dejavnostih.,
– po 3D sliki in LOGOTIPIH, 
– z listanjem po ADUT LETNEM KATALOGU ali našem mesečniku ADUT, ali pa je možno PRELISTATI oba medija elektronsko na portalu www.adut.si in kjer s klikom na oglas pridete na opis ponudnika storitve in kjer vsakemu lahko oddate POVPRAŠEVANJE. 
– Ponudnik se bo odzval s ponudbo ali vas kontaktiral.

Sedaj pa veselo na iskanje na portalu www.adut.si

Ponudnik se bo odzval s ponudbo in tako boste imeli lažjo izbiro pri iskanju vaših obnovitvenih del, kot tudi novogradenj.

Uredništvo Adut-a                                                                                      Vir: www.adut.si