Vgradite stopniščno dvigalo in se brez naprezanja povzpnite na vrh stopnic

Stopniščno dvigalo učinkovito pomaga gibalno oviranim in starejšim ljudem, ki imajo v svojih zlatih letih težave z vzponi in spusti po stopnicah, saj dom postane zanje spet dostopen. Namenjeno je tudi osebam, ki so sicer samostojne, vendar se težje gibljejo po stopnicah. Stopniščno dvigalo predstavlja hitro in cenovno ugodno rešitev, kar pojasnjuje njegovo naraščajočo priljubljenost med slovenskimi uporabniki.

Vgradnja stopniščnega dvigala je res dobra ideja, če želite izboljšati mobilnost družinskega člana, ki se težko premika po stopnicah do zgornjega nadstropja, saj tako znova postane neodvisen od drugih. Enostavno se usede na stol, pritisne tipko in se brez naprezanja odpelje na vrh stopnišča. Zahvaljujoč izredno ozkemu in zložljivemu dvigalu, bo to zavzemalo zelo malo prostora in omogočalo nemoten prehod po stopnišču, kadar ni v uporabi. Za prevoz invalidskih vozičkov čez stopnišče pa lahko izberete tudi posebne ploščadi ali mobilno gosenično dvigalo.

Za vsako vrsto in obliko stopnic

Strokovnjaki iz Zavoda Brez ovir smo vodilni izvajalci za celostno urejanje dostopnosti javnih objektov v Sloveniji, ki jih prilagodimo osebam z različnimi oviranostmi, naša specialiteta pa je vgradnja stopniščnih dvigal v zasebne domove. Vsako povpraševanje individualno obdela naš izkušeni strokovnjak, ki vam bo osebno svetoval glede vaših individualnih želja in zahtev ter po potrebi opravil tudi brezplačen ogled objekta oz. izmero stopnišča.

 Stopnišča v stanovanjskih hišah ali večstanovanjskih objektih so različnih oblik in vrst, zato je vsako stopniščno dvigalo izdelano po meri. Namestimo jih lahko tudi na unikatno oblikovane, strme in ozke notranje ali zunanje stopnice. Dvigala zaradi sodobnega dizajna ter možnosti izbire med različnimi modeli in barvami ne kvarijo izgleda, temveč se lepo vklopijo v vsak dom. Za montažo stopniščnega dvigala niso potrebni nobeni dodatni gradbeni posegi, opravimo jo hitro in strokovno.

Obiščite ponudnika Zavod Brez ovir so.p. na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.

Zavod Brez ovir so.p.

Einspielerjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
(01) 620 84 04, 070 463 316
www.zavodbrezovir.si