Kinetična tehnologija je dosežek Slovenskega znanja kot inovacija v svetovnem merilu.

Obdelava vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, so se v družbi J&P d.o.o. ter InnTe d.o.o. lotili na znanstveno podprt način.

Učinkovitost delovanja je bilo dokazana v profesionalni rabi priprave vod. Tehnologijo družbi selita v vaš dom.


Kinetic Reactor na vaši pipi

–          Omejuje nalaganje vodnega kamna
–          Nevtralizira težke kovine, organske in anorganske primesi v vodi
–          Povečuje učinkovitost klora in ga s tem odstranjuje
–          Znižuje število bakterij v vodi
–          Preprečuje nastanek biofilma  v pipah
–          Prihranite pri porabi vode do 50% pri običajnem odprtju pipe.


Tehnologija temelji na uporabi fenomenov hidrodinamične kavitacije, novo izumljenega postopka aeracije vode in uporabi mehanskih sil za obdelavo vode v podtlačnem okolju. Še več, tehnologijo je družbama uspelo zapakirati v velikost mrežice oz. aeratorja – filtra za na pipo, ki opravlja tudi funkcijo varčevanja z vodo.

Kinetic reactor na pipi

Z uporabniškega stališča je najpomembnejše omejevanje nastajanja vodnega kamna na pipah, kuhinjskih kotlih, sanitarni keramiki, kuhinjskih posodah, kavnih avtomatih, posodah za gretje vode in ne nazadnje na posodah z vodo za naše hišne ljubljenčke.

Kako so to dosegli?

Kalcijev karbonat , ki je raztoplen v vodi, se izloča v različnih kristalnih strukturah. Izloča se kot kalcit, ki tvori klasični vodni kamen. Inovatorjem pa je uspelo, da se izloča kot aragonit, ki se na podlago praktično ne prijema, očisti pa se lahko s krpo.

Druga velika prednost obdelave vode z uporabo kinetične tehnologije je izboljšanje kakovosti vode. Kinetic reaktorji nevtralizirajo težke kovine v vodi, degradirajo organske spojine v vodi in povečujejo učinkovitost klora kot dezinfekcijskega sredstva in ga posledično odstranjuje iz vode z vezavo na organske spojine in bakterije. Voda iz pipe ni več samo skladna za pitje, temveč postane njeno uživanje – pitje nova kvaliteta zdravega življenja brez neprijetnega vonja ali priokusa ter predstavlja dodatno zaščito uporabnikov zaradi težav in neželenih procesov v vodnih instalacijah, tako v omrežju in v stavbah.

Inkorporirane tehnologije v kinetičnem reaktorju omogočajo, da imate na pipi notranje samočistilno napravo, ki ne zahteva posebnega vzdrževanja in ne predstavlja nevarnosti za tvorjenje sluzi, alg in morebitnih toksičnih snovi, kar se rado zgodi pri klasičnih filtrirnih napravah.

 

Očitno je napočil trenutek imeti več časa za uživanje v lepih stvareh in ne v čiščenju vodnega kamna v vašem domu ter ob pitju kakovostne vode s pipe.

Menjava obstoječih mrežic – filtrov je zelo enostavna.

Poleg vsega je voda bistveno mehkejša, bistra in prijetna za pitje.

Voda je brez priokusov in popolnoma čista. 100% deluje, brez reklamacij.

Filter je v 3 velikosti M24, M22, M18. V 90% je premer vrednosti, ki odgovarja M24!

.

Nakup je možen na portalu

www.adut.si

in spletni trgovini

www.trgovina.adut.si

Ali pokličite

041 673 136.