Že veste, kaj je premišljeno in varno zavarovanje premoženja?

Stres. Urnik. Tempo. Delo. V ponavljajočem se hitrem tempu vsakdanjika misel na prihodnost včasih izgubi svoje mesto. Nekateri celo pravijo, da je misliti na težave v obdobju, ko je vse v najlepšem redu, podobno, kot bi sredi vročinskega vala pleti razmišljal o nakupu zimskih snežnih verig. Z eno razliko …
… da zima vsako leto nastopi v istem času, klub temu pa nas menjava zimskih pnevmatik še vedno pogosto ujame nepripravljene. Nesreča se, kakorkoli, ne napove. Nas ne pripravi. Ne opozarja. In ko se zgodi, je navadno že prepozno. Se vam zdaj razmišljanje o premoženjskem zavarovanju zdi še vedno tako nepomembno?

Za svoje premoženje poskrbite DANES in brez stresa počakajte na to, kar vam prinaša prihodnost.

 Vse se začne s PREMIŠLJENIM posvetom…

Čeprav gre za premoženjsko zavarovanje – kar pomeni, da zavaruje to kar ste si s  svojim premoženjem v minulih letih uspeli ustvariti – se pri GRAWE še kako zavedajo, da vaš dom niso le opeke, ploščice in omet.
Da je dom tudi tisti porcelanasti servis, ki ste ga dobili ob poroki. In hčerini prvi ustvarjalni poskusi. Pa tista stena, na katero ste vse od rojstva svojih otrok pridno beležili njihovo višino. Tu so, da za vas pripravijo točno takšno zavarovanje, kot ga potrebujete. Nič več, nič manj.

 … in konča pri VARNOSTI!

 Kljub temu, da je cena navadno tisti dejavnik, ki velikokrat pravega v odločitvah o sklenitvi novih paketov, bi se v prihodnje morali odločati na podlagi varnosti tveganja. Ste se prepričali, kolikšen obseg kritja vam zavarovanje zagotavlja? Kakšne so realne zavarovalne vsote in  kakšna je njihova prednost v primeru večjih škod? Kako hitro lahko rešite škodni zahtevek ali sklenete zavarovanje? Pri GRAWE z vami naredijo kljukice na vašem seznamu vprašanj in dodajo še tisto, ki vas najpogosteje zanima – akcijska cena!

Skupaj boste poiskali najboljšo ponudbo, za najboljšo ceno! Obljubimo!

 Prav zato je GRAWE DOM postal priljubljena izbira Slovencev… in na to  so ponosni!

Z znanjem, tradicijo in ljubeznijo do tega, kar počnejo, so za vas pripravili eno najbolj priljubljenih rešitev celostne zaščite in zavarovanja za nepremičnine, vsebino stanovanja in celo električne naprave.

Z vami niso le ob trenutkih nesreče, ampak vedno!

V letu 2020 pa vam zavarovalnica GRAWE želi veliko sreče, ljubezni, uspeha in VARNOSTI!

 Drago Mencin 041 642 299

drago.mencin@grawe.si