Ni vedno enostavno izbrati ustrezno  kremo za obraz. Še posebno,  kadar  je koža občutljiva in problematična. Tudi, če naša koža ni posebno zahtevna,  je pomembno izbrati pravo negovalno kozmetiko. Tržišče ponuja zelo široko paleto izdelkov za nego kože, ki vsaka po svoje poiskuša rešiti težavo, ali izboljšati obstoječe stanje kože. Norevini strokovnjaki so v 30 letih svojega delovanja razvili  široko paleto tehnološko naprednih  linij, namenjenih tako problematični koži, kot koži, ki dnevno potrebuje le ustrezno in kakovostno nego.

AQUAREVA

Linija je primerna za vse tipe kože in namenjena  vsem, ki jim primanjkuje vlage v koži.

Aquareva temelji na termalni vodi, bogati z oligominerali in elementi v sledovih.Vsebuje vlažilni kompleks Hydrastim 4C in hialuronsko kislino visokomolekularne sestave. Celotna paleta izdelkov za vlažilno nego na voljo v lekarnah.

Linijo sestavljajo micelarna vodica, kreme za nego obraza s 24 urnim delovanjem in še posebej priljubljeni  BB kremi z mineralnim UV zaščitnim faktorjem  15 in zaščito proti škodljivi modri svetlobi. Na voljo  v dveh odtenkih. Lahka tekstura se zlije s kožo in prekrije nepravilnosti.

Če je vaša koža mastna, svetujemo uporabo linije Exfoliac, ki je namenjena mastni koži. Exfoliac je priljubljen zlasti pri najstnikih.

NOVEAN – tridimenzionalna kolekcija proti staranju kože

Nega obraza proti staranju, namenjena predvsem zreli koži, katere prednosti so v celostnem delovanju proti vidnim znakom staranja. Po uporabi bo koža mehka in gladka, gube manj izrazite in izboljšana kontura obraza.

Izdeki poleg patentiranih formul vsebujejo tudi naravne izvlečke, kot so izvlečki navadnega kopra za stimulacijo pomlajevalnih proteinov in izvlečki vodne lilije in vodne kreše, hialuronsko kislino visoko in nizko-molekularne sestave in mešanico lipidov, ki obnovijo površino kože in izboljšajo njeno naravno zaščito.

Dermo kozmetika NOREVA je na voljo v Lekarnah Ljubljana in bolje založenih zasebnih lekarnah.

Več informacij o blagovni znamki in izdelkih na www.phoebus.si.

Ekskluzivni distributer za Slovenijo:
Phoebus d.o.o., Hubadova ulica 8, 1000 Ljubljana