Koža je odsev stanja našega uma, duha in splošnega zdravja. Kot taka je naš najbolj občutljiv organ. Hkrati je koža tudi naš največji in najbolj izpostavljen organ. Na njeno stanje vplivajo tako notranji, kot zunanji dejavniki. Vsakodnevno hitenje, stres, fizična in psihična preobremenjenost se slej, ko prej odrazijo na videzu kože. Pretirana izpostavljenost UV žarkom, slabim klimatskim pogojem, ali zahtevnim delovnim pogojem pa imajo neposreden vpliv na kožo. Za lepo in zdravo kožo je potrebno redno skrbeti in jo pravilno negovati. Vse kože niso enake, nekatere so zdrave, neobčutljive, druge nagnjenje k nepravilnostim, občutljive in proble-matične. Vsaka koža potrebuje kakovostno nego, problematične kože pa nego, ki ciljano lajša težave in odpravlja nepravilnosti. S takim izhodiščem je pričela skupina dermatologov z zanimanjem in strastjo do preučevanja kože in njenih kompleksnih povezav ustvarjati Norevine dermatološke laboratorije v 1980ih. Njihov cilj je bil s holističnim pristopom k zdravju vsaki generaciji zagotoviti vrhunsko dermatološko nego kože, pri tem pa v vsakem trenutku vzeti v obzir naravne povezave med kožo, telesom in duhom.V 30 letih so razvili široko paleto proizvodov za nego občutljive in problematične kože namenjene prav vsem generacijam od dojenčka do pozne starosti.


Vsi izdelki Noreva so razviti v priznanih laboratorijih z ISO-certifikatom in po zahtevah medicinskega in farmacevtskega sektorja. Da bi zagotovili maksimalno varnost, se izvajajo strogi nadzori nad surovinami in na vseh stopnjah nadaljne produkcije. Spoštujejo strogo etično kodo in zagotavljajo učinkovitost in neškodljivost. So klinično testirani pod dermatološkim nadzorom iz neodvisnih zunanjih virov; vsak test je izvajan pod strogim protokolom ter priznanimi metodami nadzora. Inovativna dermo kozmetika NOREVA se ponaša s 15 leti laboratorijskih inovacij in 17 patenti.


Asortman Norevinih izdelkov je zelo širok. V njem najdemo linijo za nego občuljive kože, ki jo lahko uporablja prav vsak, linijo za problematične kože, linije za lajšanje različnih specifičnih težav s kožo, linijo, ki jo bodo veseli najstniki, pa tudi negovalno linijo za zrelo kožo. Vse za dobro počutje kože vseh generacij.

Dermo kozmetika NOREVA je na voljo v Lekarnah Ljubljana in bolje založenih zasebnih lekarnah.

Več informacij o blagovni znamki in izdelkih na www.phoebus.si.

Ekskluzivni distributer za Slovenijo:
Phoebus d.o.o., Hubadova ulica 8, 1000 Ljubljana