Led trakovi so priljubljena oblika svetil, katerih uporaba vsako leto bolj raste, saj omogočajo ogromno možnosti za uporabo.

 

 

Izbirate lahko tudi med led trakovi za zatemnjevanje, samodejnim vklopom in izklopom led traku preko senzorja gibanja, RGB večbarvnimi led trakovi, pri katerih lahko poljubno izbirate med različnimi barvnimi osvetlitvami.

 

 

V kuhinji je predvsem priljubljena posebna vrste led traku, ki ga vklopite/izklopite preko zamaha z roko.

Pri nas vam pomagamo izbrati pravilen Led trak glede na prostor, namen… Prav tako vam ob doplačilu pripravimo Led trak po vaših željah in merah za končno montažo.

Pod zavihkom Božična razsvetljava smo za vas pripravili božični program od priznanega proizvajalca EMOS, kjer boste našli pestro izbiro božičnih lučk in dekoracij, ki bodo popestrile vaš dom in poskrbele za resnično pravljično doživetje božično-novoletnih praznikov.

 

 

Pri izbiri vam z veseljem svetujemo in pomagamo najti ustrezno okrasitev za vaš dom, vrt ali teraso. Vse bolj popularni so tudi okraski in dekoracije kot so medvedki, jelenčki in še in še. Namestite jih lahko ob vhodnih vratih ali pa v notranjih prostorih. Navdušili bodo vaše obiskovalce in zagotovo razveselili otroke. Zagotovite si svojo božično razsvetljavo po izredno ugodnih cenah.

 

 

Avtor: Aljana Strmole, Dipl. dizajner

Obiščite ponudnika AMOS d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

AMOS d.o.o.
Legatova ulica 14, 1000 Ljubljana
041 667 362
www.svetila-amos.si