V kolikor želite, da dobi vaš stanovanjski objekt čudovito dodano vrednost v obliki garažnih vrat, potem ste se odločili in pogledali na pravo mesto.

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj osnovnih podatkov in nasvetov glede sekcijskih garažnih vrat DoorHan, ki so poleg navedenega prodajnega programa zajeta v naši ponudbi izdelkov.

Prodajni program podjetja LEDUS zajema:

  • Dvižna sekcijska garažna vrata DoorHan
  • Dvižna sekcijska garažna vrata z vgrajenimi prehodnimi vrati DoorHan
  • Stranska prehodna vrata DoorHan
  • Rolo garažna vrata DoorHan
  • ALU vhodna vrata
  • PVC vhodna vrata

Vrata so del stavbe, ki nam morajo ob njihovem prehodu pustiti dober občutek.

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu vrat, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju.

Pomembne karakteristike ob nakupu sekcijskih garažnih vrat:

KAKOVOST, ZANESLJIVOST, VARNOST, UPORABNOST, LEP IZGLED

Garažna vrata proizvajalca DoorHan, so kakovostna vrata. Sama kakovost se izraža skozi mehko delovanje, trpežno konstrukcijo ter večjo vzdržljivost. Posledično so odporna tudi na večje vetrne obremenitve.

Zanesljivo delovanje je povezano s sistemi avtomatizacije, ki izhaja iz lastne proizvodnje podjetja DoorHan.

S sistemi za odpiranje, kot so daljinski oddajniki, kodna tipkala, fotocelice, varnostne kontaktne letve, se vam prihrani dragoceni čas in zagotavlja varnost ter preprosto uporaba garažnih vrat.

Pri uporabnosti vrat, omenimo tudi možnost opreme garažnih vrat s prehodnimi vrati ali pa možnostjo nakupa stranskih krilnih vrat v enakem izgledu kot so garažna vrata. Na ta način lahko optimiziramo samo delovanje ter prihranimo pri izgubi toplote, ko vrata odpiramo v celoti v primeru večjega števila prehodov.

Lep izgled je tisti, ki objektu dodaja posebno vrednost in za nas je najbolj pomembno, da vas pogled na Vaša garažna vrata osrečuje. Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami, motivi ter površinami. Na voljo Vam je cela paleta kombinacij.

Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo in to posledično pomeni uspeh vseh v verigi.

Ker se zavedamo, da je takšne izdelke pred nakupom priporočljivo tudi videti, smo za vas odprli razstavni salon na naslovu Prvačini 26a, Prvačina.

Po predhodnem dogovoru vas z veseljem sprejmemo ter omogočimo ogled in predstavitev proizvodov.

Več informacij  lahko poiščete tudi na naši novi spletni strani: www.ledus.si

LEDUS d.o.o.
Prvačina 26a
5297   Prvačina
040 206 765 (David)