Les je od nekdaj del našega naravnega okolja. Zaradi topline in neštetih možnosti uporabe ne gre nikoli iz mode, zato se k njemu radi vračamo, še posebej, ko si urejamo svoj sanjski dom. Z lesenimi vrati po meri boste poskrbeli za ljubezen na prvi pogled in očarani obiskovalci kar ne bodo mogli odvrniti pogleda od vašega doma. Lepota lesa je ravno v tem, da ima rad edinstveni značaj lastnika in raznolike arhitekturne sloge. Vrhunsko se zlije tako s sodobnimi tehnološkimi inovacijami, ali pa po vilinsko ohranja pridih skrivnostne preteklosti. Zato si lahko omislimo kakršnakoli lesena vhodna vrata po naročilu.

 

Katera lesena vhodna vrata izbrati za svoj dom?

Izbira zunanjih lesenih vrat je praktično neomejena. Za trenutek zaprite oči in si zamislite, kakšen vhod si pravzaprav želite? Bo vaša hiša očarljivo tradicionalna in klasična? Potem so za vas zanimiva rustikalna lesena vhodna vrata, ki bodo kot jagoda na smetani zaokrožila vaš podeželski arhitekturni slog. Morda pa živite sredi mestnega vrveža in želite z lesenimi zunanjimi vrati vnesti nekaj naravne topline v urbani slog vaše hiše? Napredna moderna in masivna lesena vhodna vrata uslišijo prav takšne želje.

Lesena vhodna vrata Pirnar, vitraž z motivom

Lesena vhodna vrata Pirnar, vitraž z motivom

V Pirnarju, večkrat nagrajenem in vodilnem svetovnem proizvajalcu lesenih vhodov, les – ta čudovit dar narave, obdelujemo z izrednim posluhom za oblikovanje in najsodobnejše inovacije. Lesena vhodna vrata po naročilu izdelujemo iz masivnega lesa smreke, macesna in hrasta. Ker je les naravna živa stvar, si med seboj niti dve vratni krili nista popolnoma enaki. Narava namreč poskrbi, da so vsaka zunanja vrata unikatna umetnina. Tudi vaša.

 

Kakšna je življenjska doba zunanjih lesenih vhodnih vrat?

Les je preprost za vzdrževanje in ob redni negi nudi dolgo življenjsko dobo. V Pirnarju glede izdelave in kakovosti vhodnih vrat ne sprejemamo kompromisov, zato so naša lesena vrata po meri trpežna in močna vrata s stabilno konstrukcijo, ki presega celo tisto iz jekla. Les je hkrati odličen hipoalergen material, zato blagodejno vpliva na človeška dihala in tako poskrbi za visoko kakovost bivanja. Lesena vrata so tudi trajnostna in ekološka, z minimalnim vplivom in posegi v okolje. Ob izbiri lesenih vhodnih vrat ste lahko povsem mirni, saj elementi masivnega lesa ohranjajo nosilnost v požaru in v zelo neugodnih vremenskih razmerah. Pomembna prednost je tudi v optimalni zvočni in toplotni izolativnosti.

 

Najsodobnejša tehnologija dopolnjuje brezčasna lesena vrata

Les je izjemen naravni material, ki ga odlično nadgrajujemo z najsodobnejšimi inovacijami in moderno tehnologijo. Pirnarjeva moderna lesena vrata se lahko v hipu prelevijo iz klasičnih v navdušujoče futuristične vhode, ne da bi pri tem izgubila čar mehkobe in topline. Inovativni in mednarodno nagrajeni Pirnarjevi ročaji, odpiranje s čitalcem prstnih odtisov, v vratno krilo potopljen ročaj OneTouch, ki se samodejno sproži šele, ko prepozna prstni odtis lastnika – vse te čudovite inovacije so sestavni del Pirnarjevih navdušujočih lesenih vhodnih vrat po meri.

V kombinaciji s steklom leseni vhodi še posebej zažarijo

V kombinaciji s steklom leseni vhodi še posebej zažarijo

 

Lesena vhodna vrata Pirnar Premium

Les odlično kombiniramo tudi z drugimi materiali. Še posebej rad se zlije s steklom in različnimi oblikami osvetlitev. Zasteklitev lahko uporabimo na večjih površinah v obliki steklenih plošč ali pa s steklom ustvarimo manjše, a izstopajoče detajle. Lesena vrata s steklom lahko poudarimo bodisi s prosojnim ali satiniranim steklom bodisi z ročno izdelanimi vitraži. Tehnologija večslojne zasteklitve omogoča izbor trislojne zasteklitve, kar optimalno poveča varnost in energijsko varčnost vašega vhoda. Če poleg očarljive zasteklitve k vašim lesenim vhodnim vratom dodate še diskretno LED osvetlitev vratnih elementov, kot so ročaji ali prag, potem bo vhod v vaš dom zažarel v povsem edinstvenem sijaju.

 

Obiščite Pirnarjev salon vhodnih vrat v Ljubljani ali Mariboru in dovolite, da vas navdušimo.

Vabimo vas, da si prenesete Pirnarjeve kataloge najnovejših in najbolj inovativnih vhodnih vrat: