Z letnimi kuhinjami AluPetrič je kuhanje na prostem nadvse prijetno. Pripravite kosilo na vrtu na toplih sončnih žarkih in svežem zraku, medtem ko se otroci igrajo na zelenici, ali pa pred kamp prikolico ob letnem oddihu. Sliši se izvrstno, mar ne? Ta čudovita predstava lahko kaj hitro postane realnost, saj gre za prilagodljive letne kuhinje, ki so odporne na vse vremenske razmere. Poleg tega jih odlikujeta tudi mobilnost in varnost.

Ker je zgrajena iz lahke aluminijaste konstrukcije z vodoodpornim ovojem, je letna kuhinja AluPetrič trajna in odporna. Je vrhunska rešitev za vse, ki bi želeli svoje vrtne terase pred hišo opremiti z letno kuhinjo in tako v toplih dneh uživati v pripravi hrane na svežem zraku. Kuhinje ni treba pospravljati, ponaša pa se tudi z moderno in prijetno zunanjostjo.

Kakovost in stil 

Še posebej priljubljene so različice s teak sprednjimi paneli, ki kuhinji na prostem dodajo pridih svežine in stila. Ker je letno kuhinjo AluPetrič mogoče hitro in enostavno razstaviti, je nepogrešljiva tudi za vse lastnike kamp prikolic ali mobilnih hišic. Lahko je postavljena celo sezono, ob hladnejših mesecih, ko tudi prikolica ne bo v uporabi, pa jo enostavno pospravite.

Zaradi visoke kakovosti in že omenjene velike odpornosti na sicer škodljive dejavnike, lahko z letno kuhinjo AluPetrič opremimo tudi prostore, v katerih je veliko vlage. Odlično se obnese v vlažnih kleteh.

Letne kuhinje AluPetrič so sestavljene iz treh modulov, A, B in C. Oblikovani in načrtovani so tako, da jih je mogoče sestaviti glede na individualne potrebe in želje.

Modul A ima enokrilna vratca in tri poličke in meri 56x56x85 cm. Lahko ga uporabimo tudi kot kotni element v L postavitvah. Modul B (85x56x85 cm) ima dvokrilna vratca in vgrajeno korito s pipo. Modul C (85x56x85 cm) pa ima prav tako dvokrilna vratca, znotraj pa sta dve polici.

Letne kuhinje AluPetrič so zasnovane na podlagi več kot 25-letnih izkušenj priznanega slovenskega podjetja ALU PETRIČ, ki je specializirano na področju visokokakovostnih sistemov stavbnega pohištva.

Naj kuhanje na prostem postane užitek! Več informacij najdete na www.alupetric.si ali pa na e-mailu info@alupetric.si.

Obiščite ponudnika ALU PP d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.