Pot do montažne hiše gre velikokrat takole:

Če ne želite več najemati stanovanja, ali vam je lastna nepremičnina premajhna ali prevelika, začnete iskati primerno novo nepremičnino.

Da ne bi bilo treba sklepati kompromisov, je novogradnja boljša izbira od obstoječe nepremičnine. Tam se lahko najbolje uresničite kot družina, par ali samska oseba in se počutite kot doma. Poleg tega je gradnja cenovno ugodnejša od nakupa obstoječe nepremičnine.

Montažna hiša je dober način za uresničitev vaših sanj o lastnem domu, ne da bi svoj vsakdan popolnoma postavili na glavo in se vsakodnevno vozili na gradbišče.
Za gradnjo montažnih hiš obstajajo dobri razlogi, kar pomeni, da postaja vse bolj priljubljena po vsej Sloveniji in Evropi. V povprečju je trenutno vsaka peta na novo zgrajena samostojna hiša in dvojček pri nas montažna hiša.

Ta prednost graditeljev za individualno sanjsko hišo iz tovarne temelji na tehtnih razlogih.

 • hitro bo zgrajena
 • zanesljivo nadzorovana kakovost gradnje
 • ceno je enostavno izračunati
 • vse prihaja iz enega vira
 • datum vselitve je možno načrtovati
 • montažne hiše so energetsko varčne hiše
 • montažne hiše so odlično potresno in požarno varne
 • izbor poenostavljajo vzorčni hiše in gradbišča, ki vam jih razkažemo
 • individualna arhitektura in oprema po želji
 • izbirate lahko med montažno hišo na ključ ali mešanico z usklajenim obsegom lastnega dela
 • odlično ekološko ravnovesje prihrani CO 2

Načrtovanje hiše skupaj z našim arhitektom

V tesnem sodelovanju z arhitektom je zasnovana hiša, ki v celoti izpolnjuje pričakovanja graditeljske družine. Videz novega doma je seveda enako pomemben kot izbira želenih funkcij – z drugimi besedami: kaj naj hiša zmore.
Kako varna mora biti hiša?
Koliko energije naj prihrani?
Kako velika naj bo?
Kolikšen je proračun, ki ga je investitor pripravljen porabiti?

Vse to se na željo naročnika zlije v pravo individualno hišo . Najboljše arhitekturne zamisli za uresničitev teh želja arhitekt združi in sestavi v gradbeni načrt za individualno sanjsko hišo investitorja.
Hiša po načrtu arhitekta nastane na podlagi sanj in želja naročnika. Te skupaj vključimo v gradbeni načrt, ki ga je enostavno izvesti na izbrani gradbeni parceli.
Glede na starost, družinski ali poklicni status in tudi preference investitorjev obstajajo različni razlogi za odločitev o določenem tipu gradbenega stila ali arhitekture hiše.

Omejitve gradnje?

Pri hiši, ki jo je projektiral arhitekt, so omejitve le pri uresničitvi individualnih želja naročnika glede statičnih vidikov ali če so v zazidalnem načrtu postavljene omejitve.
Določite lahko na primer obliko strehe ali število nadstropij za določeno gradbišče . Toda tudi v tem primeru je mogoče arhitekturne hiše do potankosti individualizirati ter načrtovati in izvesti dom, ki odraža kreativnost in osebnost lastnika. Za to je idealna montažna lesena konstrukcija, ki je sestavljena iz 
industrijske montaže v tovarni in kratke montaže na gradbišču.

Naš nasvet:

»Pustite se navdihniti! To dobro deluje na primer z obiskom naše pisarne in sestankom z našim arhitektom. Ko ste tam, idejno spremenite vse, kot želite.

In videli boste, koliko tega lahko kasneje preprosto implementirate v svojo hišo in je v HIŠI JUTING predvsem kvalitetno in cenovno dostopno.«

Obiščite ponudnika Hiša JUTING d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

.

OBIŠČITE NAS!


Hiša JUTING d.o.o.
Delovni čas : PON-PET 7:30-15:30

Naslov : Ižanska cesta 284, 1000 Ljubljana

Telefon : +386 (0)1 283 26 42

Email : info@juting.com
Internet : www.juting.com