VODA JE EDINA DOBRINA, KI JE NI MOGOČE NADOMESTITI!

ŽAL SMO JO ONESNAŽILI – MI JO OČISTIMO z nastavkom KINETIC Reaktorjem IN PRIPRAVIMO NA VAŠI PIPI!!!

Nastavki in mrežice na vodnih pipah, se sčasoma zamašijo. Nabere se umazanija, vodni kamen, pesek… in voda čez pipo in nastavek-mrežico ne priteka več enakomerno.
Se morda spomnite, kdaj ste vi nazadnje očistili mrežico na iztoku vodnih pip? Ste vedeli, da je neredno čiščenje mrežic zdravju škodljivo?
Zdravstveni strokovnjaki za pitno vodo svetujejo čiščenje filtrirnih mrežic vsakih 14 dni.

Imamo rešitev – rešili smo problem!
Dvojčka Milan in Dragan Jeremić sta razvila revolucionarni KINETIC Reaktor.
Preko podjetja J&P, sta razvila produkt, ki je inovacija trenutno še edina na svetu.

 

KINETIC TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA VOD

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H20 vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov. Učinkovitost delovanja so dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih. Tehnologijo pa selijo v vaš dom.

Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni in domači rabi?

S produktom – nastavkom KINETIC Reaktorjem omejimo nalaganje vodnega kamna, odstrani organske primesi v vodi, dezinficira in uničuje bakterije in druge mikroorganizme v vodi z uporabo vodnega toka samega.

KINETIC reaktor V VAŠEM DOMU:

Kinetična energija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire. Pripeljali pa so jo tudi v vaš dom na konec oskrbe z pitno vodo – kot NAPRAVO ZA OBDELAVO VODE NA PIPI, s katero preprosto nadomestite z obstoječo mrežico, ki je sedaj nameščena.

KINETIC REAKTOR omejuje nalaganje vodnega kamna, odstranjuje neželene anorganske (npr. železo) in organske (degradacija kompletnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg, odstranjuje klor iz vode…

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE Z UPORABO KINETIC Reaktor nastavkom?

Pričakujete lahko vedno primerno vodo iz pipe, brez neprijetnega vonja in okusa.
Prva sprememba, ki jo boste opazili, da je voda mehka in zelo pitna.
KINETIC Reaktor v vašem domu, kljub svojemu delovanju, ohranja osnovne funkcije MREŽIC na pipah in  prihrani porabo vode ob normalnem pretoku tudi do 50%.

Je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Priporočamo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.
PIJTE KAKOVOSTNO VODO Z KINETIC reaktorjem, ki je revolucionarni nastavek, ki ga enostavno zamenjate z obstoječim. Pipa se vam nebo več mašila in pili boste boljšo vodo.

Nakup v ADUT trgovini www.trgovina.adut.si

ZA NAROČILO POKLIČITE GSM: 041 673 136 ali 01 58 38 400 ali pišite na mail bojan@adut.si.

REDNA CENA:
KINETIC Reaktorja je 44,00 eur z DDV + POŠTNINA, če vam ga pošljemo na dom.

AKCIJSKA CENA pokličite 041 673 136.

 

 

 

 

 

 

Več informacij na spletni strani www.kinetic-reactor.com