Neverjetno, toda tako preprosto, kot je zdaj, ko lahko iz katerega koli konca sveta vidimo, kaj se dogaja pri nas doma, še ni bilo. To vam omogoča najnovejša tehnologija telefonske aplikacije, s katero lahko iz oddaljenih krajev enostavno upravljate svojo peč.

Si lahko predstavljate, da se vaša peč sama tudi očisti? Samo izbrati je treba pravo. Imate lahko tudi takšno, ki je kombinirana peleti/drva, in ko prenehate kuriti na drva, se sama preklopi na pelete. Sodobna tehnologija nam omogoča preprosto uporabo in komfortno ogrevanje.

Zakaj je tako in kako lahko prihranite kar največ stroškov za ogrevanje? Odgovor boste našli v podjetju KAMINI IN PEČI LUZAR. V široki ponudbi pestrih barv in oblik boste našli peči na pelete in tudi kombinirane kaminske peči z možnostjo ogrevanja na pelete ali drva v istem kurišču, hkrati pa lahko sočasno ogrevamo talno in z radiatorji.

Predvsem v zadnjih letih, ko prihaja na trg vse več različnih proizvajalcev kaminov in peči, je zelo pomembno izbrati peč z visokim izkoristkom, racionalno in preprosto uporabo, večurnim ogrevanjem brez vmesnega dodajanja goriva ter dolgo življenjsko dobo. To zagotavljajo profesionalne in izjemno učinkovite peči nemških, avstrijskih in italijanskih proizvajalcev SPARTHERM, RIKA, SHT,CAMINETTI MONTEGRAPPA, PALAZZETTI in TERMOROSSI.

Zakaj izbrati kakovostno peč?

Le kakovostna peč tudi zunaj garancijske dobe ponuja enako kakovost ogrevanja, saj je iz najboljših materialov, ki ob celodnevnem kurjenju in po 20 letih uporabe ne izgubljajo izkoristka in učinkovitosti. Vsi našteti proizvajalci peletnih peči so visokokakovostni in subvencionirani od EKO SKLADA.

V pestrem izboru boste zagotovo našli kaj zase. Vse podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani www.kamini-luzar.si ali pišete na info@kamini-luzar.si oziroma pokličete 041 575 176 (g. Zvone) ali 041 219 433 (Polona).

Pripravili vam bodo ugodno ponudbo:

Zvonko Luzar, s. p. – kamini in peči… GRATIS sesalnik za pepel vedno v akciji! MOŽNOST PLAČILA NA 12 OBROKOV S KARTICAMI KARANTA, VISA IN EUROCARD/ MASTERCARD (NLB), MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE (OD 12–84 MESECEV), UGODNI KREDITI NLB ZA KOMITENTE IN NEKOMITENTE….www.kamini-luzar.si