Se strinjate, da so lepi in negovani lasje tisti, ki največ pripomorejo k vašemu dobremu izgledu?

BioKap barva za lase

Vse več uporabnic in uporabnikov želi predvsem zdrav in negovan videz las. Kajti še tako dovršen make up, ali draga obleka vrhunskega oblikovalca ne moreta nadomestiti svežine,  ki jo dajejo zdravi, sijoči, urejeni in negovani lasje.

Dobrih 20 odstotkov žensk meni, da so njihovi lasje lomljivi in poškodovani, medtem ko se jih nad izsušenimi lasmi pritožuje kar četrtina. K sreči pa poškodovani lasje niso trajni, obstajajo namreč načini, s pomočjo katerih bodo vaši lasje spet sijoči in zdravi.

BioKap ampule proti izpadanju las

V mnogih primerih je za težave z lasiščem kriva neustrezna nega, uporaba agresivnih in nekakovostnih izdelkov za nego las. Še posebej problematične so lahko barve za lase. Uporaba agresivnih barv lasem nikakor ni prijazna, barve slabe kakovosti, pa jih lahko celo uničijo in naredijo veliko škodo lasišču. Tega se dobro zavedajo pri podjetju Bios Line, zato so se lotili izdelave barv in izdelkov za nego las, dobro poznane pod imenom BIOKAP.  Vsi njihovi izdelki so izdelani na naravni osnovi. Barvam za lase so posvetili še posebno pozornost. Izdelali so nežne, lasem prijazne barve, primerne za vse tiste, ki imajo občutljiva lasišča, težave z lasmi in lasiščem, pa tudi za tiste osveščene uporabnike, ki skrbijo za to, da bodo njihovi lasje še dolgo zdravi in sijoči, lasišče pa dobro negovano, kljub pogostemu barvanju. Barve BIOKAP so brez amonijaka, ne vsebujejo PEG, SLS, silikonov in parabenov in so zato primerne za pogosto uporabo. Prav tako so dermatološko testirane in testirane na nikelj. Uporaba BIOKAP barv za lase je varna za vse, tudi za tiste z najbolj občutljivimi lasišči. Barve BIOAKAP imajo nekatere lastnosti, ki jih ne najdemo v nobenem drugem izdelku na trgu in ravno zato so vredne, da jih preizkusimo.

BioKap hranilna maska

Za hitro osvežitev barve, ko nimamo časa za daljše tretmaje, je na voljo BIOKAP RAPID, ki nas pobarva kar v 10 minutah. Za ekspresno hitrega pomočnika pri prekrivanju narastka, ki nam čas med dvema barvanjema lahko podaljša tudi za 3 tedne, pa so na voljo izvrstni BIOKAP SPREJI ZA PREKRIVANJE NARASTKA, ki v hipu prekrijejo neljubo sivino, pri tem pa lase izdatno negujejo, ohranijo njihovo mehkobo, izperejo pa se šele ob naslednjem pranju.

BioKap Sprej za narastek – svetlorjav

Poleg barv je v paleti izdelkov za nego las BIOKAP na voljo bogata paleta šamponov, izdelanih na naravni osnovi, za vse tipe in stanja las. Balzami, maske, negovalna olja in ampule proti izpadanju las dopolnjujejo kolekcijo. Najnovejše v kolekciji nege las so šamponi in balzami s cerifikatom COSMOS ECOCERT.

BioKap Shampoo Ultra

 

Zaradi svoje sestave in visokih standardov, so izdelki linije BIOKAP na voljo v lekarnah
in v bolje založenih specializiranih trgovinah, ali parfumerijah z izdelki višje kakovosti
ter v spletni trgovini
www.viktoria-cosmetic.com

 

Spremljajte nas na Facebook  strani BioKap Slovenija.