Čeprav je na trgu več PVC ograj, je pomembno vedeti, da so razlike med PVC materiali ogromne. Bistvena prednost PVC ograj je, da so le-te nezahtevne za vzdrževanje in imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Vse te prednosti pa se lahko hitro izničijo, če je za izdelavo ograj uporabljen PVC slabše kvalitete. Z uporabo PVCja slabše kvalitete ima ponudnik večjo maržo, vaša PVC ograja pa se lahko kaj kmalu spremeni v nočno moro, ki vam vzame bistveno več časa, kot pa ste pričakovali.

 

 

Kvaliteten PVC vsebuje dodatke za UV stabilnost (Tio2). Ti dodatki mu omogočajo, da material ne rumeni in ne spreminja barve ob daljši izpostavljenosti sončnim žarkom. Kvaliteten PVC vsebuje tudi dodatke za žilavost, kar ga ščiti proti mehanskim vplivom.

 

.

Novoform ograjni sistemi niso zahtevni za montažo

Sistemi so zasnovani enostavno in pripravljeni za montažo z vsem vijačnim in pritrdilnim materialom, ki ga dostavimo na dom tudi po sistemu sam svoj mojster.

 

 

Montažni sistemi so namenjeni gradbeništvu za zunanje aplikacije in vlažne prostore. Lahko ponudimo celovite storitve na področju ograj, vetrolovov, nadstreškov, talnih oblog za terase, plastičnih oblog za napušč, montažne objekte ali prezračevano fasado. Vse te elemente pa združujemo pri proizvodnji vrtnih paviljonov, ki so lahko namenjeni tudi vrtnim hišam, letnim kuhinjam, garažam ali shrambam za spravilo orodja.  Montažni sistemi, ki jih tržimo izrabljajo dobre lastnosti plastičnih materialov in jih nadgrajujemo z nosilno pocinkano jekleno podkonstrukcijo v celovite sisteme. Plastični materiali, ki jih uporabljamo za gradbene elemente so PVC – linijske ograjne letvice, kompozit akrila – oblikovane ograjne letvice, polikarbonat  – za strehe nadstreškov in paviljona in WPC (lesni kompozit), ki je kompozit plastične mase in lesa.

 

 

Posebno pozornost posvečamo razvoju zaključnih profilov in elementov, ki jih sami razvijamo in proizvajamo. Lahko pa izdelamo profile in zaključke iz pločevine ali plastičnih materialov po naročilu za konkretne primere v gradbeništvu.

Sistem, plastičnih materialov in pocinkanih jeklenih profilov je oral ledino s PVC okni, ki so v uporabi že 30 in več let. Na izkušnjah iz te aplikacije nadgrajujemo znanje v nove proizvode in spremljamo trend v svetu na področju montažne gradnje in gradbenih elementov za gradbeništvo v svetu. V tej smeri uvajamo v proizvodnjo nov material WPC (wood-plastic-composite), ki mu po slovensko lahko rečemo lesni kompozit. Ta kompozit je izdelan iz deleža drobljenega lesa in plastičnega materiala v takem razmerju, da se lesni delci pri procesu izdelave izdelkov z brizganjem ali ekstrudiranjem impregnirajo s talino plastičnega materiala. WPC kompozit je po izgledu in namenu uporabe podoben lesu z dodano lastnostjo trajnosti brez vzdrževanja. Izdelki, ki jih razvijamo iz tega materiala so fasadne obloge, ograjne letvice in talne obloge.

 

 

Še naprej želimo razvijati naše montažne sisteme in jih ponuditi po dobro usposobljenih svetovalcih in monterjih. V ta namen ste vabljeni vsi monterji, trgovci in kupci, da pregledate montažne sisteme Novoform in nas kontaktirate.

Naš moto je: Vse kar si lahko predstavljamo, lahko tudi uresničimo.

Direktor Janko Ziherl, dipl.ing.str.

NOVOFORM d.o.o.
Draga pri Šentrupertu 38
8232 Šentrupert
040 854 352
info@novoform.si
www.novoform.si

Obiščite ponudnika NOVOFORM d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.