Kurilno olje je tudi v današnjih časih, ko imamo na voljo veliko različnih energijskih virov še vedno priljubljena izbira. Če izberemo primernega dobavitelja, ki poskrbi za kakovostno kurilno olje smo s tem veliko naredili za ogrevanje našega domovanja. Olje dobre kakovosti namreč ponuja odlične energijske izkoristke, hkrati pa se s tem tudi izognemo koroziji in mulju v rezervoarju, kar lahko dolgoročno povzroči hude probleme. Kakovostni dobavitelji bodo poskrbeli za kurilno olje z  vsemi potrebnimi dodatki, kar se vedno znova izkaže za zelo pametno naložbo.

ODLIČNI PRIHRANKI IN DOBER IZKORISTEK

Ker je še vedno v uporabi pri mnogo gospodinjstvih, je pomembno da predčasno poskrbimo za kvalitetno kurilno olje. Uporabno je predvsem za pridobivanje toplote, torej za ogrevanje prostorov. Pravo zato je pomembno, da z izbiro dobrega kurilnega olja poskrbimo za dolgotrajno življenjsko dobo vase ogrevalne inštalacije in pa predvsem dober izkoristek. Če uporabljamo slabo olje bo poraba precej večja, v zimskih mesecih pa lahko to predstavlja zelo velik strošek. Poiščite dobavitelja kurilnega olja, ki bo poskrbel, da nakup ne bo naredil luknje v vaši denarnici.

IZBERITE PRAVEGA PONUDNIKA – ŠEJK

Za tako pomemben nakup, moramo izbrati najboljše. Najboljše pa je ponavadi določeno s prijazno oz. konkurenčno ceno kurilnega olja, kratkimi in točnimi dobavni roki ter dobavo natančno izmerjenih količin. Prav tako je pomembna dobra podpora strankam in hiter odziv dobavitelja. Vse to združuje podjetje Šejk pod eno streho. Njihove kvalitetne usluge se kažejo v mnogo zadovoljnih strankah, ki se redno in z veseljem vračajo k njim. Glavno vodilo podjetja je zanesljivost in skrb za kakovost, saj se zavedajo, da je pri nudenju vrhunske storitve potrebno poskrbeti za vsako podrobnost.

Podjetje Šejk se specializira za cestni promet ključnih energetskih virov, dejavnost pa opravljajo na celotnem območju EU. Naj gre za prevoze goriva po črpalkah ali dostavo na dom, vsakič zagotavljajo odzivnost ter cenovno dostopne storitve. Ker se zavedajo odgovornosti do okolja in družbe ter ekonomičnosti, pa je njihova logistika usmerjena k spoštovanju predpisov ter racionalizaciji tras.

Vsem, ki imajo za dodatna vprašanja bodo z veseljem pomagali, mi pa vam toplo priporočamo, da ob nakupu kurilnega olja ne spregledata podjetja Šejk.

ŠEJK, D.O.O.
Vodiška cesta 41, 1217 Vodice

041 60 10 10
01 833 24 07
info@sejk.si
www.sejk.si

Obiščite ponudnika ŠEJK, d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.