Lepo in koristno. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo. Polepšajte okolico. Na voljo več kot 60 različnih vrst rezervoarjev, ki se razlikujejo po obliki, barvi in prostornini.

Voda je zelo draga dobrina. Se posebno, če jo uporabljamo za zalivanje rastlin. Ponujamo vam rešitev za zbiranje deževnice v dekorativnih nadzemnih rezervoarjih. Z njimi boste prihranili in istočasno polepšali izgled svojega vrta.

Za rastline ni boljše vode, kot je deževnica. Čista, mehka in vedno prave temperature. Najboljše pa je, da je brezplačna. Hladna in trda pitna voda črpana globoko izpod zemlje, pogosto močno klorirana ni prava izbira za naše ljubljene rastline. Vse to so razlogi, da vedno več ljudi na svoje vrtove postavlja zbiralnike deževnice. To postaja že skoraj standard.

Postavitev nadzemnega rezervoarja za zbiranje deževnice je enostavna. Izberite velikost, obliko in barvo rezervoarja. Izberite rezervoar, ki bo polepšal vašo okolico. Rezervoar postavite v bližino žleba. Če je možno naj ne bo cel dan izpostavljen soncu.

Tla za postavitev naj bodo dobro utrjena. S pomočjo filtrov iz naše ponudbe priklopite rezervoar na padno cev žleba. Filter priklopite vodoravno na rezervoar v zgornjem delu. Tako priklopljen filter bo služil kot čistilec deževnice ter istočasno kot preliv viška vode, ko bo rezervoar poln. Rezervoarji so izdelani iz visoko UV obstojnih materialov odpornih na zunanje vremenske razmere ter nepropustnih za svetlobo. Razvoj alg ni mogoč. Pred zimo na filtru zaprite dotok vode v rezervoar in ga spraznite.
Vsi filtri imajo možnost zimsko-letne nastavitve.

Na na internetni strani www.cistilnenaprave-dezevnica.si v zavihku Armex-Graf TV oglejte tipično priključitev zbiralnika na padno cev žleba.

ARMEX ARMATURE d.o.o., Ivančna Gorica, 01/78 69 270, www.cistilnenaprave-dezevnica.siinfo@armex-armature.si