Tradicija in strast do okvirjanja že od leta 1975

Družinsko podjetje Okviri V se že skoraj 50 let ponaša z izdelavo okvirjev najvišje kakovosti za slike, ogledala in različne predmete. Z bogatim znanjem in izkušnjami, ki se prenašajo iz generacije v generacijo, vam zagotavljamo vrhunsko storitev in edinstven okvir, ki bo popolnoma poudaril lepoto vašega umetniškega dela.

Ne samo okvir, ampak umetnina

Pri Okvirih V verjamemo, da okvir ni le okras, ampak pomemben del umetniškega izraza. Naši  okvirji so izdelani po meri slike iz najkakovostnejših materialov in so skrbno prilagojeni slogu in značilnostim vsake slike. Z strokovnim svetovanjem vam bomo pomagali izbrati pravi okvir, ki bo vaši sliki dodal vrednost in jo postavil v središče pozornosti.

Več kot le okvirjanje slik

Poleg okvirjanja slik se naši izkušeni mojstri ukvarjajo tudi z odličnimi storitvami svetovanja pri izbiri okvirja za sliko, izdelavo paspartuja po meri, zamenjavo stekla in drugimi storitvami. V naši ponudbi boste našli tudi bogat izbor okvirjev za ogledala, fotografije, diplome in druge dragocenosti.

Salon v Ljubljani in nov salon v Bevkah

Obiščite nas v našem salonu v Ljubljani na Dolenjski cesti 164, kjer si boste lahko ogledali pestro ponudbo okvirjev in se posvetovali z našimi strokovnjaki. Za vse, ki ste iz okolice Vrhnike, pa smo odprli nov salon v Bevkah pri Vrhniki, Bevke 190a. Salon je odprt ob petkih in sobotah po predhodni rezervaciji na telefonski številki 031 361 043.

Okviri V – kjer se tradicija sreča z umetnostjo

Zaupajte nam svojo sliko ali dragocen predmet in ga pustite v rokah mojstrov, ki bodo poskrbeli za njegov edinstven okvir. Z Okviri V boste doživeli vrhunsko storitev, strokovnost in strast do okvirjanja, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja.

Kontakti Okviri v d.o.o.:

 • Salon Ljubljana: Dolenjska cesta 164, 1000 Ljubljana
  • Odpiralni čas: Pon–Četr: 9:00–13:00 in 15:00–18:00
  • Telefon: 01 524 28 00
 • Salon Bevke: Bevke 190a, 1303 Bevke pri Vrhniki
  • Odpiralni čas: Pet, Sob: po predhodni rezervaciji
  • Telefon: 031 361 043
 • Splet: www.okviri.net
  Pri nas vas čaka edinstvena umetniška izkušnja.

Obiščite ponudnika Okviri V d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.