Z veseljem vam predstavljamo družinsko podjetje Okviri V, ki se specializira za okvirjanje slik, ogledal in različnih predmetov. S ponosom smo del slovenskega okvirjevalskega sveta že več generacij s tradicijo visokokakovostnega okvirjanja.

Kvaliteta, ki izstopa

Pri Okvirih V se zavzemamo za visoko kakovost in estetiko vseh naših izdelkov. Okvirjanje je več kot le okrasitev sten; to je umetnost, ki izboljša vizualno privlačnost vsakega prostora. Z našimi ročno izdelanimi okvirji in okvirjanjem slik našim strankam nudimo možnost, da njihove slike in umetniška dela resnično zaživijo.

Osebni pristop

Ko se odločite za Okvire V, ne izberete le okvirja, temveč pridobite oseben pristop k vašemu projektu. Naša ekipa strokovnjakov vas bo spremljala skozi celoten proces, svetovanja pri izbiri okvirja, paspartuja in stekla ter okvir kvalitetno izdela po meri slike tako, da bo vaša slika ali predmet optimalno prikazan.

Širok spekter storitev

Pri Okvirih V se ne omejujemo le na okvirjanje slik. Naši izkušeni družinski člani se ukvarjajo tudi z ogledali, gobelini, fotografijami, diplomi in drugimi vrednimi predmeti. Naše storitve vključujejo tudi obnovo starih okvirjev, zamenjavo stekla in paspartuja ter popravilo poškodovanih okvirjev.

Edinstvena izkušnja

Okvirjanje slik je več kot le naša obrt; to je naša strast. S strankami delimo svojo ljubezen do umetnosti in pristopamo k vsakemu projektu z enako mero predanosti in skrbnosti. Zato smo ponosni na naše zadovoljne stranke, ki so svoje umetniške stvaritve zaupale ravno nam.

Okviri V – Z nami je vsak okvir poseben

Pri Okviri V verjamemo, da je vsak okvir poseben, tako kot vsaka slika. Zato se trudimo ustvariti okvirje, ki ne samo dopolnijo vaše slike, temveč jim dodajo tudi edinstveno vrednost. Zahvaljujemo se vsem, ki nas podpirate in zaupate svoje dragocene umetnine v naše roke. Skupaj soustvarjamo čudovite zgodbe na stenah in okvirjamo spomine za prihodnje generacije.

Če iščete vrhunsko okvirjanje slik, ogledal ali drugih predmetov, nas obiščite v našem salonu ali nas kontaktirajte. Prepričani smo, da bomo lahko vašim idejam dodali okvir, ki bo resnično izstopal.

Okviri v d.o.o.
Dolenjska cesta 164
Ljubljana – Rudnik
031 361 043
www.okviri.net

Obiščite ponudnika Okviri V d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.