Lesena tla so postala nepogrešljiva v naših prostorih, ravno tako vrtno pohištvo, fasade in terase.
Pomlad in poletje sta idealen čas za opravljanje splošnih nalog vzdrževanja, gradbenih projektov, čiščenja parkov in stavb.
Za popolno in natančno obnovo zunanje lesene površine priporočamo intenzivno čiščenje z čistilom EXTRA STRONG WOOD CLEANER in EXTERIOR WOOD CLEANER.
Kombinirana uporaba teh dveh izdelkov učinkovito odstrani ostanke starih olj ali impregnacijske obdelave in temeljito očisti vse vrste lesa, vključno z eksotičnim lesom.

OLJE ZA ZUNAJ
Lesena terasa daje čar, eleganco, prefinjenost in neprimerljiv občutek naravnega udobja zunanjim prostorom. Obdelava z olji Borma Wachs bistveno poveča odpornost naravnega lesa proti atmosferskim dejavnikom.

Terrace oil – olje za terase je narejeno na osnovi ojačanih naravnih olj z visokim koeficientom penetracije, zato je primeren tudi za macesen. Obogaten je z UV filtri in antiseptičnimi dodatki in je izjemno enostaven za uporabo. Vzdrževanje je enostavno, kadarkoli, lahko tudi brez brušenja. Primeren za terase, ograje in ostalo vrtno pohištvo. Tarrace oil je možno tudi obarvati in prilagoditi vašim željam pri čemer rokovanje z njim ni nič bolj zahtevno.
Tikovo olje je  pripravljeno za uporabo, primeren za vse lesene površine, tako notranje kot zunanje. Naredi površino vodoodbojno in daje površini prijetno naraven videz. Ščiti pred atmosferskimi in biološkimi dejavniki ter krepi naravno lepoto lesa, se ne lušči in ne zahteva brušenja pred ponovnim nanosom.
TEAK OIL SPRAY je popoln produkt za vsakega domačega mojstra, nudi mu hitro, natančno in kvalitetno zaščito pri čemer ni potrebno uporabljati nobenega čopiča, valjčka ali krpe. Izdelek je v spreju tako da ga enostavno nanesete na površino, počakate da se ta vpije v les in tako podaljšate življenjsko dobo vašega vrtnega pohištva.
Olja BORMA zagotavlja optimalno zaščito in enostavno vzdrževanje.
Poleg tega površine, obdelane z oljem, ohranjajo topel in naraven občutek lesa v vašem domu na povsem drugačen način.

OLJE ZA PARKET
V ponudbi imamo brezbarvno-natur olje katero poudari naravno lepoto vaših lesenih talnih oblog,obenem pa jim nudi najboljšo zaščito. V ponudbi imamo tudi obarvana olja za parket katere lahko prilagodimo vašim zahtevam in s tem poskrbimo za prefinjen okus vašega doma. Poudarjena je čistost naravnega lesa, idealno za vsak dom, obenem pa zagotovite najboljšo zaščito pred obrabo vaših lesenih tal.
V koliko je naš parket že malenkost obrabljen ga zaščitimo z voskom za vzdrževanje. To je mešanica emulzije  in voska brez topil, namenjena zaščiti in obnavljanju parketa, ki je poškodovan zaradi obrabe. Izdelek nanesemo enakomerno na lesena tla z bombažno krpo in počakamo,da se sveže nanešen premaz posuši. Vaša tla bodo ponovno zasijala v polni luči. Na voljo imate  klasični sijaj, mat in natur efekt vzdrževalnega sredstva PARKETTWACH.

Tema d.o.o.
Dolenjska c. 258, Lavrica
1291 Škofljica
Tel 01 36 03 383
Fax 01 36 03 387
www.tema.si