Najnovejši sistem DinDon vam omogoča, da se na domači hišni zvonec javite tudi, če ste daleč stran. In to kar s svojim pametnim telefonom, ki ga imate vedno pri sebi. Javite se iz službe, trgovine, z dopusta …

Zahvaljujoč vgrajenemu senzorju gibanja lahko na vašem pametnem telefonu ali tablici celo vidite, kaj se dogaja na vašem dvorišču ali hodniku, ne da bi sploh kdo pozvonil.

S sistemom DinDon ste vedno doma

Ko pozvoni zvonec, se javite kar s telefonom — kadar koli in od koder koli. Obiskovalca lahko vidite in z njim kramljate. Če želite, ga lahko tudi posnamete ali pa mu odprete vrata. Na hišni zvonec lahko odgovorite tudi, če ste v službi, na izletu, v trgovini, na zabavi … Tako morebitni vsiljivci sploh ne bodo vedeli, da vas ni doma.

Z obiskovalci ali pa vsiljivci se lahko pogovarjate, vi pa jih tudi vidite, medtem ko oni mislijo, da ste doma. Lahko jih tudi slikate ali posnamete in si posnetke shranite za morebitno kasnejšo uporabo. Sistem DinDon deluje tudi ponoči, saj ima vgrajena kamera nočni IR senzor. Morebitni lopov bo celo sam sebe posnel, medtem ko krade vaš novi pametni zvonec.

Za uspešno namestitev potrebujete le:

– WiFi povezavo
– delujoč klasičen hišni zvonec
– pametni telefon ali tablični računalnik
– DinDon sistem (aparat, napajalnik, telefonska aplikacija, montažni material).

Za več informacij se obrnite na podjetje DENADIA d.o.o., pokličite na 040 228 635 ali obiščite www.dindon.si.