Podjetje PERGOLA d.o.o. se ponaša z lastno proizvodnjo nizkoenergetskih montažnih hiš, izdelanih v lastni tovarni. V montažni gradnji so prisotni od leta 2004, ko so se odločili za samostojno pot in ustanovili podjetje, ki je plod dolgoletnega nabiranja izkušenj.

V podjetju Pergola d.o.o. s strokovnostjo, prijaznostjo in inovativnostjo poskrbijo za vse potrebne korake, povezane z gradnjo nizkoenergijske montažne hiše, od ideje do izvedbe, pri čemer upoštevajo vaše želje in zamisli. Od začetka ustanovitve podjetja pa do danes so številnim družinam ustvarili topel, energetsko varčen in okolju prijazen dom.

Posebnosti montažnih hiš Pergola

Glavna posebnost Pergola hiš je, da so narejene po vaši meri, okusu in zmožnostih, saj se v podjetju zavedajo, da je izgradnja hiše za mnoge življenjski projekt.

Tehnična izvedba in prilagodljivost Pergola hiše sta tako raznoliki, kot so raznolike vaše ideje. Načelo in vodilo podjetja je, da vsakega kupca obravnavajo individualno. Njihovi strokovnjaki so vam na voljo z nasveti in v podporo vse od ideje do vselitve. Idejne zasnove hiše izdelajo po vaših željah in potrebah ter vam omogočijo izdelavo projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. Pomagajo tudi pri pridobitvi najugodnejših finančnih sredstev za izgradnjo. Za osnovno ponudbo določijo IV. podaljšano gradbeno fazo. Gradnja do omenjene gradbene faze traja do največ 3 tednov, odvisno od velikosti in zahtevnosti izbrane montažne hiše.

Z bodočim lastnikom Pergola hiše se vedno dogovorijo o gradbenih fazah izgradnje hiše, lahko vam ponudijo tudi izgradnjo vaše hiše na ključ. Za tiste malo bolj vešče gradnje in tiste, ki želijo sami aktivno sodelovati pri izgradnji svojega doma, pa lahko določena dela dokončajo sami s svojimi mojstri ali v družbi svojih prijateljev. Ne glede na to, za kakšen sistem in katero stopnjo dokončanja se boste odločili, bosta za vas vnaprej znana končna cena in rok dokončanja gradbenih del ter 30-letna garancija na konstrukcijo vaše Pergola hiše. Podjetje je v združenju evropskih proizvajalcev montažnih hiš (BMF e. V.), vsi njihovi izdelki in vgrajeni materiali pa so pod nadzorom inštituta iz Nemčije.

Preverite in primerjate sami kakovost in optimalno razmerje med vrednostjo in obsegom ponudbe pri Pergola hiši na www.pergola.si.