Tako imenovane PAMETNE BARVE nam omogočajo, da skoraj vsako površino naredimo uporabno in zanimivo. Stenske površine v službenih in šolskih prostorih, oglasne table, površine med kuhinjskimi elementi, pisalne mize ali vrata v kabinetu tako postanejo prostor za poslovno komuniciranje, izobraževanje, nakupovalni seznam, prijazna sporočila ali pa izražanje otroške ustvarjalnosti. Kje jih lahko uporabljamo? Nekaj idej:

V SLUŽBENIH PROSTORIH; naredite vtis na vse prisotne s površino, ki ni omejena z okvirji ali koti, saj lahko za svoje poslovne ideje uporabljate celo vse stene v prostoru, s svojimi predlogi pa lahko aktivno sodelujejo vsi. Ali pa jim na zidne površine predvajajte posnetke za svoj naslednji projekt!

V ŠOLAH IN VRTCIH; otroci zelo radi rišejo in pišejo, učitelji pa radi organizirajo, vsi radi komunicirajo. Šolske klopi in/ ali zidne površine v učilnicah in hodnikih spremenite v izobraževalno in komunikacijsko orodje in skupaj dvignite dinamičnost pri učenju. Ne pozabite, enostavno se briše!

V GOSTINSKIH LOKALIH; na zidove ali table napišite svojo dnevno ponudbo in gostom omogočite, da na površino napišejo svoje vtise ob obisku vašega lokala, lahko pa pustijo tudi kakšno ustvarjalno risbo.

DOMA; v kuhinji med elementi, otroške sobe, predsobe, omare, vhodna vrata,..prebarvajte in uporabljajte za prijazna sporočila, pustite otrokom izražati ustvarjalnost, nakupovalne sezname, opomnike sestankov in stvari, ki jih morate še postoriti. Ali pa gostom napišite prijazno sporočilo in jim pustite, da sami napišejo svoje vtise o obisku pri vas. Ne pozabite, brisanje je enostavno!

KJERKOLI; trgovine, čakalnice, tovarne, v javnih prostorih, skratka kjerkoli kjer obstaja neizkoriščena gladka površina, ki jo lahko spremenite v drugačno – uporabno površino za izražanje informacij, misli, idej in ustvarjalnosti.

Preprosto, izbrano površino prebarvajte s SketchPaint piši briši pametno barvo ter pišite/ rišite z markerji. Na površini prebarvani z belo mat barvo je možno tudi projecirati, saj barva ne odbija svetlobe.

Vam bela barva ni všeč? Ni težav! Svojo površino prebarvajte z izbrano notranjo barvo iz mešalnice z barvami in jo prebarvajte z brezbarvnim SketchPaint premazom. SkecthPaint piši briši barve so na voljo v beli sijaj ali mat izvedbi ter v brezbarvni sijaj ali mat izvedbi.

Za najboljše rezultate na površinah prebarvanih s SketchPaint barvami uporabljajte Skecth markerje, površine pa lahko suho ali mokro čistite z mehkimi Sketch mikrofiber krpami in trdovratnejše ostanke pisanja s SkecthCleaner čistilom.

Ste bolj za nostalgičnost? Kot končni premaz izberite nostalgične BlackboardPaint barve za table in ustvarjate s kredami ali krednimi markerji. Barve za table so na voljo v sedmih pripravljenih nijansah (črna, temno zelena, rdeča, modra, limeta, siva in pink) in brezbarvnem premazu, vse v matirani izvedbi.

Želite na izbrani površini uporabljati magnete? Ni težav! Kot osnovo uporabite MagnetPaint barvo z magnetizmom ali izravnajte z MagnetPlaster izravnalno maso z magnetizmom – učinek oprijem magnetov je pri obeh izdelkih enak in jo prebarvajte z eno od izbranih končnih barv ter naredite površino oprijemljivo za magnete in pisanje z kredami ali markerji (odvisno od izbora zaključne barve)..

Možnosti je neomejeno, meja je vaša domišljija.

Barve in izravnalna masa so izdelane na vodni osnovi, brez hlapno organskih snovi, brez vonjav po topilih in v skladu s strogimi Evropskimi predpisi EN71-3, torej tudi za uporabo na otroških igračah. Izdelki so enostavni za uporabo, torej primerni tako za profesionalno uporabo, kot za domače mojstre.

Vse o izdelkih najdete na www.pametnebarve.si, kupite jih lahko v vaši dobro založeni trgovini z barvami ali pa pri nas.

V Sloveniji zastopa in distribuira:
BRA.IN.TRADE, Čepin s.p.
1261 Ljubljana
T 041/694 653
E info@2-bi.eu