AL WAGI d.o.o.

Al Wagi d.o.o. je uradni zastopnik podjetja Beretta, ki je eno izmed vodilnih podjetji na področju ogrevalnih sistemov in Mut v  Sloveniji.

Naslov:

Pot za Bistrico 671230 Domžale

Telefon:
01 722 56 30

E-pošta:

jan.opara@alwagi.si

Spletno mesto:
www.alwagi.si,www.beretta.si

 

jan.opara@alwagi.si

O nas

Al Wagi d.o.o. je podjetje  več kot 20. letno tradicijo. Smo uradni zastopnik podjetja Beretta in Mut v  Sloveniji.

Podjetje Beretta je eno izmed vodilnih podjetji na področju ogrevalnih sistemov in je na trgu prisotno že od leta 1969. Je prvo Italajansko podjetje, ki je proizvedlo stensko plinsko peč. Trenutno pa spada pod koncern UTC group, ki je eden izmed vodilnih na področju visoke tehnologije in ogrevanja. Vizija podjetja je stranki oziroma uporabniki omogočiti čim enostavnejše in cenejše ogrevalne produkte. Trenutno ponujamo plinske peči, toplotne črpalke, pametne termostate, sončne kolektorje in še marsikaj. Plinske peči pa ponujajo visoke izkoristke ter veliko možnost prilagajanja še posebej skupaj s pametnim termostatom BeSmart.

 

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju AL WAGI d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    AL WAGI d.o.o.

    Pot za Bistrico 671230 Domžale