ALU RAKAR SLAVKO RAKAR s.p.

ALU RAKAR je podjetje, ki se ukvarja z prodajo in montažo stavbnega pohištva, zimskimi vrtovi in zasteklitvami, ter predelnimi stenami in tudi ostalim…

Naslov:

Velika Loka 88, 1290 Grosuplje

Telefon:
041 633 883

E-pošta:

slavko.rakar@gmail.com

Spletno mesto:
www.alu-okna.com

O nas

ALU RAKAR je podjetje, ki se ukvarja z prodajo in montažo stavbnega pohištva, zimskimi vrtovi in zasteklitvami, ter predelnimi stenami in tudi ostalimi hitrimi storitvami, ki jih potrebujete.

Pri njih v celoti izdelajo in vgradijo ALU in PVC stavbno pohištvo. Specilizirani smo  za izdelavo in montažo ALU  stavbnega pohištva – Alu okna in vrata.

Izdelujemo okna in vrata standardnih dimenzij in tudi izdelavo po meri. Pri izdelavi stavbnega pohištva uporabljamo materiale priznanih proizvajalcev.

V naši ponudbi najdete širok izbor naših storitev, predvsem pa je naša glavna dejavnost montaža in izdelava ALU oken in vrat.

Predvsem, ko govorimo o ALU in PVC oknih in vratih, želimo poudariti veliko pozornost pri izbiri, saj imajo okna in vrata lahko velik vpliv na naše počutje in kakovost bivanja.

Razlogi zakaj so ALU okna in vrata prava izbira:

 • Ni vzdrževanja oz. ga je zelo malo
 • Imajo visoko stopnjo varnosti
 • So zelo odporna na zunanje vplive
 • Imajo visoko stopnjo odpornosti
 • Odlična toplotna in zvočna izolacija

Poleg stavbnega pohištva montirajo tudi zimske vrtove in zasteklijo balkone. Zimski vrt je idealen prostor za sprostitev in so narejeni iz kvalitetnih odpornih materialov na vse vremenske vplive. Za lepšo popestritev vam lahko tudi vgradimo notranja in zunanja senčila.

Pri renovaciji ali zasteklitvi moramo najprej opraviti kakovostne meritve na objektu, kar nam omogoča kakovostno izdelavo in montažo oken in vrat. Vsa naša okna in vrata so izdelana iz kvalitetnih in vrhunskih profilov, ki vam zagotavljajo dolgo življensko dobo.

Naše podjetje je visoko usposobljeno tudi na drugih področjih, ki so tako ali drugače povezane z našo glavno dejavnostjo, torej lahko ponudmo našim strankam celovite rešitve od začetka pa do konca in s tem stranki prihranimo ogromno časa ter prevzamemo odgovornost za celotno delo, ki ga opravimo.

Visoko usposobljeni smo tudi za druge storitve, ki jih uspešno in kakovostno opravljamo:

 • Montaža proti vlomnih in požarnih vrat
 • Popravilo in montaža električne napeljave
 • Montaža domofonov, hišnega zvonca, luči, stikal
 • Splošno in strojno ključavničarstvo
 • Montaža električne napeljave
Vse storitve opravijo kvalitetno, cenovno ugodno, predvsem pa ob pravem času. Pokličite jih če potrebujete kakršen koli nasvet oz. če se odločate za nakup ali menjavo oken in vrat, če imate namen zastekliti balkon ali pa če potrebujete manjša hišna popravila….041 633 883.
slavko.rakar@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ALU RAKAR SLAVKO RAKAR s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  ALU RAKAR SLAVKO RAKAR s.p.

  Velika Loka 88, 1290 Grosuplje