AMT PROJEKT inženiring d.o.o.

Podjetje AMT PROJEKT inženiring d.o.o. je proizvajalec in prodajalec za izgradnjo komunalne infrastrukture (čistilne naprave, cisterne za vode, cisterne za kemikalije, lovilci olja in lovilci maščob, črpališča, greznice, jaški, vodohrani,…).

Naslov:

Alpska cesta 43; 4248 Lesce

Telefon:
08 200 75 57

E-pošta:

info@amtprojekt.si

Spletno mesto:
www.amtprojekt.si

 

info@amtprojekt.si

O nas

Podjetje AMT PROJEKT d.o.o. je proizvajalec in prodajalec za izgradnjo komunalne infrastrukture (čistilne naprave, cisterne za vode, cisterne za kemikalije, lovilci olja in lovilci maščob, črpališča, greznice, jaški, vodohrani,…). V prodajni program spadajo tudi cisterne za ladje/barke (italijanski trg), nadzemne in prevozne cisterne (nemški trg), deli iz poliestra za program marin, premaz proti pokanju in za označevanje lesa (woodpol), vrata za delovne stroje (nemški trg) ter razni proizvodi po naročilu.

Pri svojem delu uporabljamo različne tehnologije proizvodnje, kot so strojno navijanje, ročni laminat, spray up, vakuum, infuzija. Nudimo pa tudi storitve, kot so razne sanacije, montaže, zagoni ter projektne rešitve.

ČISTILNE NAPRAVE SBR REG IN CISTERNE ZA DEŽEVNICO

Biološke čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadne vode iz stranišč, kopalnic, kuhinj in podobnih virov onesnaženja v gospodinjstvu, poslovnih zgradbah, gostinskih lokalih,…

Postopek čiščenja odpadne vode poteka s tehnologijo SBR (Sequencingbatchreactor).

Čistilne naprave podjetja AMT PROJEKT so odobrene s strani Gospodarske zbornice Slovenije.

Učinek čiščenja 95 %. (ob sliki)

Cisterne za deževnico so namenjene zbiranju deževnice. Dnevno porabimo okoli 130 l pitne vode na osebo. Večina te vode ne rabi biti pitna. Za veliko opravil lahko uporabljamo deževnico, kot na primer za zalivanje, pranje avtomobilov in perila ter za splakovanje stranišč.

PREDNOSTI

 • slovenski proizvod
 • 30 let garancije na posodo
 • hitra in enostavna montaža (majhna teža)
 • enostavno vzdrževanje
 • neobčutljivost na nizke in visoke
 • odlično razmerje cena/kakovost
 • dokumentacija v skladu z zakonodajo

Proizvodnjo imamo na dveh lokacijah, in sicer v Kostelu ter v Lescah.

AMT PROJEKT d.o.o.
Petrina 11, 1336 KOSTEL
PE: Alpska cesta 43, LESCE

 

Ključne besede: čistilne naprave, lahka vgradnja, biološka čistilna naprava, cisterne za deževnico, vodohrani, jaški, greznice, lovilci olja

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju AMT PROJEKT inženiring  d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja


  AMT PROJEKT inženiring d.o.o.

  Alpska cesta 43; 4248 Lesce