AROL d.o.o.

Smo podjetje AROL d.o.o. s sedežem v Ljubljani se ukvarjamo z izvajanjem fasaderskih del….

Naslov:

Šmartinska cesta 152,1000 Ljubljana

Telefon:
040 989 999041 973 387

E-pošta:

info@arol.si

Spletno mesto:
www.arol.si

 

info@arol.si

O nas

Podjetje AROL d.o.o. s sedežem v Ljubljani, Slovenija, je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2011. Naše korenine segajo že 15 let nazaj, ko smo v majhnem družinskem podjetju AL-DI s.p., pričeli z izvajanjem fasaderskih del. V teh letih smo pridobili veliko izkušenj s področja gradnje ter sanacij objektov. Trenutno zaposlujemo 38 ljudi in smo specializirani za groba gradbena dela, elektroinštalacije, vodovod ter polaganje vseh vrst in tipov toplotno-izolacijskih fasad ter obdelavo napuščev.

Zaradi velikega obsega dela ter obširnih naročil pri dobaviteljih dosegamo ugodne cene materialov, pogodbe o dobavi imamo podpisane z vsemi večjimi proizvajalci v Sloveniji in zastopniki podjetij iz Nemčije, Švice, Avstrije in Češke.

Na vašo željo vam, v primeru, da to seveda želite, z lastnim kadrom lahko pomagamo pri izbiri materialov ter pri pripravi popisa del.

Sama oddaljenost gradbišča od sedeža našega podjetja ni in nikoli ne bo problem. Za nadzor nad delom in delavci poskrbimo z lastnim kadrom, saj vemo, da je le delo, ki je opravljeno kvalitetno in v roku pogoj zadovoljstvo naših strank ter za širitev in rast našega podjetja.

Storitve

 • fasade
 • ometi
 • suhomontaža
 • slikopleskarstvo
 • upravljanje objektov
 • vodovod
 • elektroinštalacije

 

Ključne besede: fasada bloka, fasada hiš, vodovod, elektroinštalacije, izolacija fasad, gradbena dela, suhomontažna dela, slikopleskarstvo, ometi, upravljanje objektov

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju AROL d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  AROL d.o.o.

  Šmartinska cesta 152,1000 Ljubljana