ASFALT BETON d.o.o.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z urejanjem javnih in zasebnih zunanjih površin smo Asfalt beton d.o.o. profesionalni tako pri svetovanju o idejni zasnovi ureditve, kot tudi pri končni izvedbi.

Naslov:

Ilovka 3, 4000 Kranj

Telefon:
041 753 546

E-pošta:

info@romex.si

Spletno mesto:
www.romex.si

 

info@romex.si

O nas

V podjetju Asfalt beton d.o.o. z 28-letno tradicijo smo že leta 2006 pridobili zastopstvo za prodajo izdelkov Romex® AG iz Nemčije za Slovenijo ter države bivše Jugoslavije.

V podjetju se zavedamo pomembnosti strank, zato jim nudimo kvaliteto, ki si jo stranke zaslužijo.  To dosežemo s kvalitetnim materialom, ki ga pravilno izberemo glede na namembnost in potrebe, ter ga po želji kvalitetno in pravilno vgradimo.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z urejanjem javnih in zasebnih zunanjih površin smo profesionalni tako pri svetovanju o idejni zasnovi ureditve tako kot tudi pri končni izvedbi. Pri tem smo pozorni na ekološke, estetske in ekonomske cilje stranke.

Skrb za lepo in kvalitetno urejeno okolico prepustite nam!

ROMEX® PFM GmbH

spada med vodilne svetovne proizvajalce dilatacijskih veziv iz umetnih smol za tlakovane površine.

Za različne zahteve dilatacij nudimo ustrezen nabor različnih dilatacijskih veziv. Posamezni proizvodi so primerni za tlakovce iz naravnega kamna ali betona ter opeko. Področja uporabe so zasebne in javne površine, pohodne površine (terase, vrtne poti), močno prometno obremenjene površine (na primer avtobusna postajališča) ter dekorativne, za vodo prepustne in funkcionalne površine.

Prodajni programi Romex Slovenija

 • Dilatacijska (fugirna) veziva
 • Sanacijska masa
 • Sredstvo za utrditev peščenih dilatacij ( fug )
 • Utrjevalec za prod in drobljenec
 • ISATec® zemeljska sidra
 • Ojačevalec barve

 

Ključne besede: urejanje okolice, fugirna veziva, sanacijska masa, utrditev peščenih fug, zemeljska sidra, ojačevalec barve, utrjevalec za prod in drobljenec

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ASFALT BETON d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  ASFALT BETON d.o.o.

  Ilovka 3, 4000 Kranj