BAB d.o.o.

Prodajamo več vrst pelet, ki jih ločimo po kvaliteti in ceni. Vpliv pelet na okolje in podnebje – standardi CO2 nevtralno ogrevanje na pelete Iz…

Naslov:

Jakčeva ulica 21, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 383 989

E-pošta:

info@babpeleti.com

Spletno mesto:
www.babpeleti.com

O nas

Prodajamo več vrst pelet, ki jih ločimo po kvaliteti in ceni. Vpliv pelet na okolje in podnebje – standardi CO2 nevtralno ogrevanje na pelete.
Izgorevanje biomase velja za CO2 nevtralno, ker rastlina med svojo rastjo prečisti – absorbira vsaj toliko CO2-ja, kot ga izloča pri gorenju. Peleti tako preprečujejo učinek toplotne grede – pregrevanje svetovnega podnebja in so dragocen prispevek k varovanju okolja. To ni mogoče reči za kurilno olje in zemeljski plin. Na primer, 1 liter kurilnega olja vsebuje približno 2,9 kg podnebju škodljivih emisij CO2. Letna okoljska škoda, ki je posledica proizvodnje, zlasti v zvezi s prevozom nafte je ogromna. Seveda pa morajo biti peleti dobre kvalitete (brez lubja in s čim manj drevesne smole), da lahko dosegajo pričakovane standarde in zdravju neškodljivo izgorevanje.

 
Ključne besede: peleti, biomasa, ogrevanje na pelete
 
 
info@babpeleti.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BAB d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    BAB d.o.o.

    Jakčeva ulica 21, 1000 Ljubljana