BAG D.O.O.

Nudimo celovito izvedbo strojnih instalacij objektov vseh tipov s poudarkom glede racionalne rabe energije tako na obstoječih objektih kot novogradnja…

Naslov:

Trpinčeva ulica 39, 1000 Ljubljana

Telefon:
041 630 606

E-pošta:

bag.mail@siol.net

Spletno mesto:
www.toplina.si

O nas

Nudimo celovito izvedbo strojnih instalacij objektov vseh tipov s poudarkom glede racionalne rabe energije tako na obstoječih objektih kot novogradnjah na individualnih stanovanjskih in poslovnih objektih z različnimi viri ogrevanja.

Naša ponudba zajema:

 • Plinski ogrevalni sistemi
 • Toplotne črpalke
 • Kotlovnice z oljnimi gorilniki
 • Kotli na biomaso
 • Solarno ogrevanje
 • Ogrevalni sistemi vseh vrst
 • Hišni prezračevalni sistemi

Toplotne črpalke se uporabljajo za ogrevanje/hlajenje sanitarne tople vode s kombinacijo solarnega ogrevanja in prezračevanje s pridobivanjem toplote iz različnih virov  – zemlja, voda, zrak.

Plinski ogrevalni sistem je kondenzacija tehnika za ogrevanje in pripravo tople vode in izvedbo različnih vgraden dimovodnih sistemov.

Kotlovnice z oljnimi gorilniki – možnost vgradnje kotlov z oljnimi gorilniki v kondenzacijski tehniki.

Kotli na biomaso s kontrolo izgorevanja z različnimi podajalnimi sistemi in različnim izborom goriva – sekanci, peleti, lesna polena.

Solarno ogrevanje za pripravo tople sanitarne vode ali podporo osnovnemu ogrevanju.

Hišni prezračevalni sistemi z izkoriščanjem toplote odpadnega zraka – rekuperacija z vsemi opcijami izvedbe vodenih v osnovni plošči objekta, v estrhu ali v dvojnem – spuščenem stropu.

Ogrevalni sistemi vseh vrst: stensko, talno, radiatorsko, ogrevanje z opcijo hlajenja, konvektorsko, kalorifersko in sevalno ogrevanje.

Ključne besede: peleti, ogrevanje, plin, ogrevanje na plin, toplotne črpalke kotlovnice, kotli na biomaso, solarno ogrevanje ogrevalni sistem, hišni prezračevalni sistem, rekuperacija, bag, instalacije

bag.mail@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BAG D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  BAG D.O.O.

  Trpinčeva ulica 39, 1000 Ljubljana