BARJAN LINE D.O.O.

STOPNICE, KI BODO SPREMENILE VAŠ DOM – JEKLO – STEKLO – LES – Kombinirani stopniščni sistemi za vse tipe gradnje. Stopnice za…

Naslov:

Beričevo 19, 1262 Dol pri Ljubljani

Telefon:
07 337 47 20041 403 906

E-pošta:

barjan@stopnicezavsakdom.si

Spletno mesto:
www.stopnicezavsakdom.si

O nas

STOPNICE, KI BODO SPREMENILE VAŠ DOM – JEKLO – STEKLO – LES – Kombinirani stopniščni sistemi za vse tipe gradnje. Stopnice za vsak dom.

Smo obrtniško podjetje, ki je specializirano za izdelavo stopnišč. Vsako stopnišče za nas predstavlja unikat in izdelamo ga v želji da bi bile stopnice v prostoru kar se da homogene, da bi krasile prostor ter služile svojemu namenu. Po trendu se bolj nagibamo v izvedbo modernih stopnišč, seveda pa naredimo tudi tradicionalne stopnice. Material ki jih uporabljamo so LES, JEKLO, STEKLO ter KROM (INOX), kar zagotavlja široko kombinacijo izvedb po želji naročnika. Uporaba tropskih in evropskih vrst lesa zagotavlja stopnice v enakem izboru kot talna obloga.

barjan@stopnicezavsakdom.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BARJAN LINE D.O.O. (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.)

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja


    BARJAN LINE D.O.O.

    Beričevo 19, 1262 Dol pri Ljubljani