BELFAS d.o.o.

Glavne dejavnosti podjetja BELFAS d.o.o. so izdelava fasad, slikopleskarstvo in suhomontažni sistemi. Če se malo poglobimo, lahko ugotovimo, da z dobr…

Naslov:

Videm 6b, 1262 Dol pri Ljubljani

Telefon:
041 754 050

E-pošta:

info@belfas.si

Spletno mesto:
www.belfas.si

O nas

Glavne dejavnosti podjetja BELFAS d.o.o. so izdelava fasad, slikopleskarstvo in suhomontažni sistemi.

Če se malo poglobimo, lahko ugotovimo, da z dobrim fasadnim sistemom nam in naši hiši nudimo trajno ugodje, privarčujemo pri ogrevanju saj se zmanjša izguba energije med samim ogrevanjem in nenazadnje s tem prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja.

Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo. Da to dosežemo pa moramo najprej narediti naslednje stvari:

 • Primerno izbrati fasadni sistem in tudi barvo vaše fasade
 • Primerno izbrati toplotno izolacijo.
 • Izolacija mora imeti zadostno debelino.
 • Če želimo popoln zaključni sloj ali oblogo mora biti celotna izvedba pravilna.
 • Detajle mora izvesti izkušen mojster, ki ima največ občutka za to.

Če je vseh pet točk upoštevanih in pravilno izpolnjenih iz tega dobimo trajnost fasadnega ovoja, trajno klimatsko ugodje in pa nenazadnje tudi estetsko ugodje.

Poleg fasaderstva je podjetje specializirano tudi z soboslikarsko dejavnostjo. Naše storitve soboslikarstvo opravljamo v hišah, stanovanjskih objektih tako kot tudi v javnih, gospodarskih ali poslovnih objektih. Storitev zajema pleskanje zunanjih in notranjih površin. Pobelijo vam praktično vse notranje prostore, bandažirajo in nudijo dekorativno poslikavo sten in stropov….

Poleg vsega vam nudijo še suhomontažna dela.

Pri suhomontažnih sistemih govorimo o področjih stenskih oblog, stropnih oblog, oblog spuščenih stropov, predelnih sten  in tal.
Dandanes suha gradnja vse bolj nadomešča gradnjo opečnih sten, saj je gradnja veliko hitrejša, enostavnejša in cenovno ugodna, hkrati pa kvaliteta ostaja enaka.
Pri nas delo izvajamo po sistemu KNAUF. Ko govorimo o tem sistemu govorimo o najkvalitetnejših gradbenih materialih, ki so suhi, čisti in omogočajo, da je suha montaža trajna in nudi človeku prijazno in zdravo okolje.
 
Potrebujete kvalitetna fasaderska, slikopleskarska dela ali pa želite enostavno predelno steno ali preurediti mansardo…. Pokličite jih na 041 75 40 50 ali oddajte povpraševanje.
 
info@belfas.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BELFAS d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  BELFAS d.o.o.

  Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem