BIN d.o.o.

Naše podjetje se ukvarja s sanacijo asfaltnih in betonskih razpok ter tudi z razrezom asfalta, betona in utrjevanjem prekopov. Smo pa tudi pooblaščen…
Naslov:

Zilje 30A, 8344 Vinica

Telefon:
041 639 100

E-pošta:

bin.doo@siol.net

Spletno mesto:
www.bin.si

O nas

Naše podjetje se ukvarja s sanacijo asfaltnih in betonskih razpok ter tudi z razrezom asfalta,  betona in utrjevanjem prekopov. Smo pa tudi pooblaščen zastopnik za stroje: sanacija asfalta, stroj za brizganje emulzije, markirne stroje in kotle za mase.

Pri nastalih asfaltnih razpokah , mrežastih razpokah , udarnih jamah, odstopanju asfalta od betonskih robnikov voda vdira v podlago. Voda izpira drobne kamnite frakcije asfaltne podlage, kar posledično vpliva na slabo nosilnost in asfalt se na teh mestih poseda in zaradi prometa razpoka. Zmrzal pa le še pospeši poškodbe, s katerimi se krajša življenjska doba asfaltne površine.

 
Ključne besede: sanacija razpok, beton, sanacija asfalta, betonske razpoke, asfaltne razpoke, premaz, markirni stroj, kotel zamaso, stroj za brizganje emulzije
 
 
bin.doo@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BIN d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

BIN d.o.o.

Zilje 30a, 8344 Vinica