BRA.IN.TRADE Branislav Čepin s.p.

Glavne dejavnosti našega podjetja so prodaja in zastopanje tujih ter domačih podjetij, predvsem barv, lakov in z barvanjem povezanimi izdelki, s ciljem dolgoročnega sodelovanja z vsemi poslovnimi partnerji.

Naslov:

Kocjančičeva ulica 13, 1261 Ljubljana – Dobrunje

Telefon:
041 694 653

E-pošta:

info@2-bi.eu

Spletno mesto:
www.pametnebarve.si  |  www.2-bi.eu

O nas

Glavne dejavnosti našega podjetja so prodaja in zastopanje tujih ter domačih podjetij, predvsem barv, lakov in z barvanjem povezanimi izdelki, s ciljem dolgoročnega sodelovanja z vsemi poslovnimi partnerji. Tako že od leta 2013 na slovenskem trgu zastopamo in prodajamo ”malo drugačne” barve nizozemskega proizvajalca MagPaint Europe bv., ki vzpodbujajo kreativnost. Barve so primerne tako za uporabo doma kot tudi za profesionalno uporabo oz. v službenih in javnih prostorih. S kombiniranjem dveh barv za različne namene lahko dolgočasno površino spremenite v zelo uporabno, denimo v piši-briši površino za pisanje z markerji, na kateri držijo tudi magneti.

Vsi izdelki so na vodni osnovi, v skladu z EU normativom EN71-3, primerni tudi za uporabo na otroških igračah!

S SketchPaint pametnimi piši-briši barvami vaše zidove spremenite v površine za pisanje z nepermanentnimi markerji, na katerih pridejo do izraza tako vaše poslovne kot zasebne ideje ali pa otrokova kreativnost. Ko ideje niso več aktualne, lahko vse skupaj enostavno obrišete.

Blackboard piši-briši barve ali tako imenovane barve za table. Barve z nekaj nostalgije so primerne tako za zidove kot tudi za lesene in kovinske površine. Ne samo klasični črna in zelena, pri nas so na voljo tudi roza, limeta zelena, modra, rdeča ter siva niansa. Vaša kreativnost s kredami ali krednimi markerji ne bo imela meja!

MagnetPaint barva z magnetizmom je osnovna barva, s katero lahko praktično vsako površino spremenite v oprijemljivo za magnete. To barvo lahko prebarvate tako s SketchPaint pametno barvo kot tudi z Blackboard piši-briši barvo in tako površino spremenite v pisalno-magnetno tablo.

MagnetPlaster izravnalna masa z magnetizmom, ki so ji dodani mikro železovi delci, ima enako uporabno funkcijo kot barva z magnetizmom, le da je pri njej potreben samo en nanos za enako moč oprijema.

Dodatni izdelki:

– nepermanentni markerji,
– bele in barvne krede,
– ultra močni neodim magneti različnih oblik in velikosti,
– čistila za pametne piši-briši površine,
– čistila za piši-briši barve za uporabo s kredami.

Pri nas dobite tudi industrijske krpe za uporabo v obrti ali industriji. Čiste krpe so embalirane v folijo po 10 kilogramov. V prodajnem programu imamo več vrst triko, bombažnih in frotirastih krp.

Izdelke MagPaint Europe najdete na www.pametnebarve.si, nas pa na www.2-bi.eu, e-naslovu info@2-bi.eu ali pa na telefonski številki 041/694 653.

 

Ključne besede: pametne barve, piši-briši barve, magnetne barve, projekcijske barve

info@2-bi.eu

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju BRA.IN.TRADE Branislav Čepin s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

Strinjam se s pogoji kontaktnega obrazca
Pogoji?

BRA.IN.TRADE Branislav Čepin s.p.

Kocjančičeva ulica 13, 1261 Ljubljana – Dobrunje