CEMENTNI IZDELKI GOREC d.o.o.

Smo družinsko podjetje, katerega je leta 1967 ustanovil Jožef Gorec. S proizvodnjo je pričel na majhnem stroju za izdelavo betonskih strešnikov.

Naslov:

Šentlovrenc 21, 8212 Velika Loka

Telefon:
07 304 83 50

E-pošta:

info@gorec.si

Spletno mesto:
www.gorec.info

O nas

Smo družinsko podjetje, katerega je leta 1967 ustanovil Jožef Gorec. S proizvodnjo je pričel na majhnem stroju za izdelavo betonskih strešnikov. Za izdelavo betonskih blokov in strešnikov je bilo v začetku potrebno veliko ročnega dela, zato so bile izdelane količine majhne.

Naš proizvodni program obsega izdelovanje: betonskih blokov, betonskih in opečno betonskih vogalnikov, robnikov, travnih plošč, tlakovcev, lomljenih škarpnikov, dimniških plaščev. Naši novejši proizvodi pa so: betonske cevi, pokrovi za betonske cevi, odtočne kanalete in cvetlični škarpniki.

Celoten proizvodnji program je certificiran skladno z evropskimi standardi.  Zavedamo se, da samo s kakovostjo, s strokovnim pristopom in hitro prilagodljivostjo lahko dosežemo želene cilje. Tudi v prihodnje bomo sledili potrebam in povpraševanju trga in razvijali ter proizvajali nove izdelke.

V prodaji  pa imamo tudi ENERGETSKO VARČNE IN TIHE ČISTILNE NAPRAVE.

 

Ključne besede: tlakovci, škarpniki, vogalniki, pokrovi za betonske cevi, travne plošče, betonski blok, male čistilne  naprave, travne plošče, palisade, energetsko varčne čistilne naprave

info@gorec.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju CEMENTNI IZDELKI GOREC d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    CEMENTNI IZDELKI GOREC d.o.o.

    Šentlovrenc 21, 8212 Velika Loka