DEČMAN ROMAN S.P.

Pri kovanju in oblikovanju v večji meri upoštevamo želje stranke, po želji pa strankam tudi svetujemo. Za izdelke nudimo montažo in izvedbo postavitve…
Naslov:

Novake 16, 2319 Poljčane

Telefon:
031 425 218

E-pošta:

decman.roman@siol.net

Spletno mesto:
www.ograje-decman.net

O nas

Pri kovanju in oblikovanju v večji meri upoštevamo želje stranke, po želji pa strankam tudi svetujemo. Za izdelke nudimo montažo in izvedbo postavitve na terenu.

Smo podjetje ki se ukvarja s popravilom in montažo strojev, obrt pa temelji na kovinarstvu in kovaštvu. S kovaštvom se ukvarjamo že dva desetletja.

Našo ponudbo sestavljajo v večini kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje vseh vrst, izdelujemo pa tudi vrata in druge umetniške izdelke, kot so kovani svečniki, vrtne in stenske luči, zunanje in notranje vrtno pohištvo, postelje, itd.
TALNE VRTNE OGRAJE – jeklene elemente poljubno oblikujemo po želji in okusu stranke, pritrjene pa so na kovinske stebre ali betonske oz. opečno zidano konstrukcijo.
BALKONSKE OGRAJE – dajejo vašemu domu poseben čar. Kovani elementi vsebujejo več krivin.
KOVANA VRATA – Kovana vrata so nekako nujen člen, kovanih ograj. Velikokrat pa sestojijo kot samostojni objekt. Vrata so v dveh izvedbah krilna stranska vrata in velika samostoječa drsna vrata.
STOPNIŠČNE OGRAJE – Kovane stopniščne ograje so precej priljubljene v stanovanjih. Imamo dva tipa stopniščnih ograj. Gre za notranja in zunanja stopnišča.
KOVANO POHIŠTVO – Kovano pohištvo temelji na meji umetniškega kovanja. Večinoma gre za sedežne notranjih in zunanjih garnitur.
OSTALO OKRASNO KOVANJE – V to kategorijo sodijo razne svetilke, zunanji lestenci, svečniki in kakšne druge kovane skolpture po želji stranke.

Naročene izdelke vam dostavimo ali jih prevzamete sami. Prilagodimo se vašim željam in vprašanjem.

Ključne besede: balkonske ograje, talne vrtne ograje, kovana vrata, stopniščne ograje, ostalo okrasno kovanje, kovanje, dečman roman, kovani svečniki, kovane vrtne luči, postelje, zunanje vrtno pohištvo, notranje pohištvo

 
 
decman.roman@siol.net

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju DEČMAN ROMAN S.P., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    DEČMAN ROMAN S.P.

    Novake 16, 2319 Poljčane